Ez még belefér így? Mozgásfejlődés
Nincs! :)
Az én kisfiam ezek után ült fel!
6 hós
elvileg nincs, de én azért jobban figyelnék rá.
az mit jelent, hogy párszor fordult hasról hátra és vissza? nem rendszeresen csinálja?
amit írsz, az a repülőzés, később ebből alakul ki a kúszás.
hason fekve körbe körbe sem mozog, vagy hátra?
csalogasd hason fekve játékkal, próbálja megfogni. ne tedd túl messze,éppen hogy ne érje el.
általában ennyi idősen már könnyen forgolódnak mindkét irányba és hason fekve is megy a körözés, de a nagykönyv szerint még belefér és mint tudjuk minden baba más ütemben fejlődik.
Körbe-körbe sem megy, amolyan lustika. nem ,repülőzik, azt tudom, milyen. a barátnőm babája már ennél korábban is repülőzött. nem, ő olyan, mintha négykézláb állna karok nélkül. szóval térdel és "túrja a földet", a feje, a karjai lent vannak, hasal, csak a feneke van fönt.
rendszeresen nem forog, csak egyszer kétszer csinálta, de mivel csinálta, így gondolom, képes rá, csak lusta talán. úgy elvan egész nap, elfekszik, elnézelődik.
hát én a biztonság kedvéért megnézetném dokival.
lehet fejleszteni kell néhány izomzatot rajta, valami kötött, azért nem csinálja.
de ezt tényleg csak szakember tudja megmondani. ne így legyen, de ha mégis, akkor még most könnyen lehet fejleszteni gyakorlatokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!