Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hánynak ünnepli a babája ma,...

Hánynak ünnepli a babája ma, napokban a szülinapját? :-)

Figyelt kérdés

Enyém ma 1 éves, olyan boldog vagyok, sokat vártam rá.

Már elindultunk, de még nem megyünk állandóan, viszont mint az őrült mászunk. :-) Eszünk minden félét. Veletek mi újság. Ugye milyen gyorsan elröpült az idő?

Annyit gondolok a napokban a szülésre, a terhességre, nem bánnám ha tavaly ilyenkor lenne. Ti nem agyaltok ilyenen?

:-)

2011. jún. 24. 16:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen nyaralni voltunk. Tartottam kicsit tőle mivel hogy ilyen kicsi. És képzeld nagyon kellemesen meglepődtem. Olyan jól érezte magát, hogy talán neki volt a legjobb. Mindennek úgy örült. Igazi kis drágaság. Bezzeg a nagyobb tesók már reklamáltak ha nem az volt amit ők szerettek volna. :-)

Nekünk még csak 8 fogunk van. A rágófog az már a hátsó ugye? Most az enyém se nagyon eszik, piros a torka, gyógyszert szed.

De végre már rendesen jár, még kicsit néha részeges ugyan. Már egy hónapja megtette az 1. lépéseit, de félt, és hamar leült inkább mászni. Kiránduláson meg boldogan totyorgott mindenhol. :)

2011. júl. 23. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!