Melyik pihenőszéket lehet újszülött kortól használni?
Mindegyikbe bele lehet tenni újszülött kortól szerintem (javítsatok, ha tévedek).
A márka tök mindegy. Mi kaptunk ajándékba egy Fisher Price széket. A babám szerette. Aztán a második babánál mi magunk vettünk egy pár ezer ft-osat. Az is ugyanolyan tökéletes volt. Úgyhogy tapasztalatom szerint pihenőszékből fölösleges drágát venni.
Nekünk chicco van mint az első válaszolónak.Nagyon szeretjük.A full vízszintestől kb derékszögig lehet dönteni(jó a derékszög talán túlzás de majdnem) :)
Csak arra kell figyelni, hogy ha nagyobb babának is jó, akkor 5 pontos öv legyen benne.A miénkben csak 3 pontos volt, a lányom mostanság gyakorol ülni, félig döntött pozícióból nem is volt túl nehéz dolga, csak egy pillanatra fordultam el tőle és ő már lógott kifelé a székből fejjel lefelé!
Mert ugye ő még nem tudja kontrollálni, hogy mennyire hajoljon előre.
Hozzátenném, hogy a konyhaasztalon volt a szék, nekem meg az egekben a vérnyomásom!
Még aznap vettem 2 pár kapcsot és hevedert és rávarrtam a székre, így nem tud kibukni belőle.
Szóval szerintem erre figyelj mindenképp, de ettől eltekintve a világ legjobb találmánya :)
6 hós lesz elsején a lánykám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!