Bné Kata kérdése:
Kislányom 1 hónapos. Milupa Milimil HA Start-os tápszert kaptunk először, de a 2 héttől? Szinte mindig majdnem az egész vissza is jött.
Figyelt kérdés
Akkor kaptuk a? Milupa AR 0 tápszert, ez direkt bukós babáknak van, viszont ez jóval sűrűbb tápszer és nagyon hasfájós lett. Most kaptuk a Milupa Pepti tápszert tejérzékeny babáknak van.Azt mondta a Dr. Nő-hogy valószínű allergiás a tejre, utána olvastam és más tüneteket találtam a tejérzékenységre. Evvel a tápszerrel megint gond van, mert ez olyan híg, mint a HA Start-os tápszer és megint szinte az egészet vissza bukja. Mit csináljak?2011. jún. 24. 11:39
1/3 anonim válasza:
Növekszik rendesen a súlya? Ha igen, akkor nem aggódnék a bukás miatt, idővel úgyis egyre kevesebbszer fog előfordulni.
2/3 anonim válasza:
11 hónapig bukott a fiam, szóval van tapasztalatom...
Kérj valami tápszersűrítőt, ha nagyon bukik. Pl. Nutriton. Ezzel bármilyen tápszert lehet sűríteni. A fiamnál a Milupa AR lett volna jó, de szorulása lett tőle, utána végigpróbáltuk a létező összes AR tápszert, de egyik se volt jó neki, mind visszajött. Később a főzelékeket is lazán visszabukta.
Miből gondolja a doki, hogy tejallergiás??? Azért, mert bukik???
3/3 anonim válasza:
Az én kisfiam is bukott, bár ő Beba HA Startot eszik, máris mondom neked a megoldást! Bízom benne, hogy ahogy nálunk, nálatok is sikeres lesz a módszer! Szóval a lényeg, hogy kaptunk HAAR-es Bebát, de a doktornő azt mondta, nehogy kizárólag ezt adjam neki, mert iszonyú székrekedése lesz, az AR-es tápszereknek ez a mellékhatása! 20 -25 grammot eszik az egyik cumisüvegből az etetés kezdetén az Ar-esből, aztán cumisüveg csere, és adom neki a sima Ha-st. 30 grammig emelhetem maximum az Ar-es tápszer etetésenkénti adagját, afölött nem szabad! Nagyon körülményes, hiszen két cumisüvegből eszik a kisfiam, de már megszokta, nekem meg ez a legkevesebb, ha így jól van. A bukás teljesen megszűnt, és a széklete is rendben van! Próbáld ki, ha gondolod, hogy 1 hétig így adod neki, ha mégsem válik be, az esélyt megadtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!