Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fordult hasra a babátok?

Mikor fordult hasra a babátok?

Figyelt kérdés
Az én kislányom már 7 hónapos és nem akar forogni. Ilyen korban még ez nem baj??
2009. márc. 25. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

3,5 hósan lány!

De sztem nem baj hogy ő még nem fordult meg!

Egyszer úgyis megfog, ha tök normális kis formás baba és nem látsz semmi eltérést a viselkedésén, nincs okod aggodalomra!

2009. márc. 25. 09:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj lehet ő lustább,az én kisfiam 6 hónaposan már hasra fordult és vissza de ő nagyon mozgékony,eleven baba volt már 10 hósan egyedül ment.Próbálj olyan dolgokat elé rakni amit szeret és szeretne megfogni de ne érje el haggyad hogy dolgozzon meg érte,előbb utóbb sikerülni fog neki és tetszeni is fog majd neki a sikerélmény.
2009. márc. 25. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

3,5 hónaposan. Lány az enyém is.

De nem baj, hogy még nem!!!! Ismerősöm 7 hónapos babája se fordult, aztán később semmi problémája nem volt a mozgásfejlődéssel.

2009. márc. 25. 09:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont aznap, amikor 4 hónapos lett. fiú baba
2009. márc. 25. 10:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

az én fiam most lesz 4 hónapos, de már egy hete hasra fordul.

2009. márc. 25. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én biztos megnézetném szakemberrel a biztonság kedvéért, azért itt (beleértve engem is) laikusok vagyunk.. és egy időben elkezdett torna nagyon sokat segíthet. vagy legalább megnyugtatnak, hogy nincs semmi baj!
2009. márc. 25. 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
3 hósan, kislány
2009. márc. 25. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
6 hónaposan. Nekem azt mondta a védőnő, hogy fektessem rá egy törölközőre, és próbáljam forgatni, úgy, hogy kihúzom alóla a törölközőt. Az is jó, ha valami játékot teszel a közelbe, hátha el akarja érni, és megfordul.
2009. márc. 25. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:

2,5 hónapos volt a fiam. én azt javaslom, hogy mutasd meg 1 gyógytornásznak, biztos, ami biztos, lehet, h izomletapdása van, 1-2 kezelés és akkor elmúlik. az nem tart semmiből, ha meg nincs gáz, legalább megnyugszol.

itt elég hasznos dolgok vannak:

[link]

2009. márc. 25. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!