Anyukák adtok babátoknak tejpépet cumisüvegből?
nem is félkómásan kell kanalazni vele.
rendesen mint a hozzátápláláskor, egy csöndes délelőtt mikor nem álmos, nem is éhes még de tudod, hogy nemsokára az lesz, beleülteted a hordozóba, bohóckodsz neki, te is egyél egy két kanállal, hogy lássa mit is akarsz tőle és próbálgasd. nem kell megijedni ha kitúrja a nyelvével, tök természetes, eddig szopizott, máshogy kellett csinálnia a szájával, nyelvével.
csak türelemmel :) enyémnek az jött be ha sűrűre csináltam, megállt benne a kanál :)
ki kell tapasztalni!
viszont ha beleraksz neki minden kaját a cumisüvegbe, azt éred el, hogy 2 évesen is cumisüvegből pépesítve issza ki a főzeléket :S
Nálunk egyszerű, mert egyik fajtát sem volt hajlandó elfogadni a fiam, úgyhogy én ettem meg. :S Kb a 8. elfogyasztott doboz után nem próbálkoztam többet.
Most a másodikat várom, ismét meg fogom próbálni, de eddig eszembe sem jutott, hogy üvegből kellene. Jobb azt kanállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!