Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babacucc-vásárlási mániám van?

Babacucc-vásárlási mániám van?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak nálam lett mánia?Mióta megvan a fiam,semmi más nem érdekel jobbanés szinte mindig tudnék neki venni valamit.Imádok drogériákba járni,illetve bárhova,ahol ilyen dolgok vannak.Órákat tudnék eltölteni a bébiételek,tejpépek,cumisüvegek molyolásával.Nézem,tapogatom,hasonlitom az árakat,és vadászok az akciókra.Néha hegyekben áll itthon az üveges kaja,pedig főzök is neki,vagy roskadásig van a polc tejpéppel.A páromnak néha meg sem mutatom,mert párszor már kinevetett ezért,hogy nem vagyok normális.Tényleg???????????
2009. márc. 25. 08:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Énisilyenvagyok,de én még a babaruhákkal ésajátékkokal is igy vagyok nézem a netet,boltokat ésmindig tudnék és elég sokszor veszek is egy-egy ujabb ruhát pedig lehet nem kéne már vagy egy ujabb játékot pedig van böven.De mind olyan aranyos és olyan jo érzés hogy a babaámnak vásárolhatok,bár a aférjem azt mondja én már maganak veszem a játékokat mert igazán én örülök neki még csak 6 honapos a fiam igy tényleg nem sokáig érdekli egy dolog,de hát ez van.Nyugi nincs veled semmi baj!
2009. márc. 25. 08:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor már ketten vagyunk lököttek...én ugyanezt csinálom,holott a pici már a 2.babám.Egy teljes polcot megtöltenek a kajái,igaz,én nem főzök.Tele vagyok desszertekkel,főzikkel,tejpépekkel,babajoghurtokkal,stb.De ez olyan jóóóóóó!!!!Most indulok a MiniManó bababoltba játszócumit nézni.
2009. márc. 25. 09:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Helló! Én is így vagyok, csak nekem pici babám van, s én ruhát veszek neki mindig. 1 hónapos, van 80-as ruhánk is, majd bele nő, olyan szép volt meg kellett vennem.

Magamnak nem veszek semmit, mert ha elmegyek egy üzletbe, ami tetszik nem férek bele,12 kg maradt rajtam, s mérgemben a gyereknek veszek .

2009. márc. 25. 09:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok :)

egyszerűen most törödnünk kell valakivel és mindent megteszünk érte, végre lehet gondoskodni valakiről

2009. márc. 25. 09:49
 5/9 anonim ***** válasza:

A válaszokat olvasva akkor van egy pár lökött anyuka:))

Én is, imádom a tescoban a ruhákat nézegetni és nem tudom megálni, hogy egyet legalább ne vegyek. A Dm-be eddig nem láttam, de mióta megvan a fiam, nem is tudom hanyadik 15 %-os tömböm tellik be, és utánna a levásárlás.. hmm. Már annyi pelus van itthol, hogy nem tudom hová tenni, de akciós és még lejön a 15% is, nem lehet ott hagyni! :)))))

2009. márc. 25. 09:55
 6/9 A kérdező kommentje:
De jó!!!!!!!!Örülök,hogy ezt "megbeszéltük",kicsit megnyugodtam,hogy nem csak én vagyok ilyen.És a legközelebbi cikizésnél megmutatom az irományotokat a páromnak,remélem megengeditek!További jó soppingot mindenkinek!!!!!!!!!!
2009. márc. 25. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Vígasztalásképp,úgy látom itt sokan shopping mániások csak úgy mint én.Én egy fokkal még lököttebb vagyok,mert nekem még nincs babám viszont ha beszabadulok a babaosztályra,isten irgalmazzon a pénztárcámnak.Nem nem vagyok bolond,barátnőm kislányának veszek mindig valamit,mert elképesztő mennyi érdekes és cuki ruci van ott,múltkor találtam egy kocsis csizmát,szőrös volt(ez még 2 éve télen volt amikor a felnőtteknél is divat volt) fehér és irtó cuki,veszem neki a sok hello kittys ruhátXD,egy kicsit bolond vagyok,nah és persze a játékosztály...lol...én kiszoktam próbálni a játékokat,most már 3 éves,múltkor pompom-okat vettem neki,úgy látszik popomlányt akarok belőle faragni...XDez nem kóros csak annyira irtó édesek a rucik és babaholmik és annyira szeretitek a babáitokat,h muszáj nekik megvenni,de azért magatoknak is vegyetek pár szexi darabot:D
2009. márc. 26. 19:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Vennék én szexi darabokat magamnak,de sajnos most eléggé nem vagyok szexi....Na de majd egyszer,és igaza volt az egyik válaszolónak,hogy igy legalább van kiről gondoskodnunk,és amig magunknak nem tudunk semmit venni,bizva abban,hogy majd lefogyunk,legalább a mi bébink a legszebb, a legcsinosabb,a legillatosabb!!!!!!!!Puszi mindenkinek!
2009. márc. 27. 08:41
 9/9 anonim ***** válasza:
jajj...én is ezt csinálom, de sajnos én még ráadásul önző módon magamnak is veszek. úgy indult, hogy a szoptatás során a babaprojekt előtti súlyomhoz képest 6 kiló lement, egész más lettem, máshogy kell öltöznöm mert pl haspólót a csíkok miatt nem vehetek fel, be kellett szereznem jópár nadrágot is, jó érzés volt h 7 éve nem voltam ilyen vékony és nekiálltam teszveszezni. most ott tartok, hogy a kisfiamnak és magamnak is heti szinten veszek ott valami filléres dolgot, ha van rá igazán szükség, ha nincs. a páromat már kikészítem ezzel, mert ő meg nagyon fogná a pénzt és neki van igaza...babakajákat nem nagyon veszek, max tejpépet, ő nem szereti az üveges kaját. De egyéb cuccokból spájzolok, hó elején jön a gyes, húzás be a dm-be kuponokkal és kb a fele pénzem elmegy ott tartalék cumisüveg cumira, popsitörlőre, pelenkára, játékra, régebben rágókára...a babaápolási dolgokról nem is szólva. Az az egy jó, hogy nézem az árakat és sosem érdekelt a márka, az olcsó, de zért jó minőségű dolgokat veszem. Nekem a babadolgok miatt nincs bűntudatom, hisze megfogadtam, hogy érte, neki mindent, ami csak kell, de az én cuccaim miatt iszonyú bűntudatom van...
2009. máj. 2. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!