Nagyon bukós babával babaúszás? Szerintetek sincs értelme? Nem merem vinni, mert van hogy evés után 2-2,5 óra múlva is bukik.
Egyszer volt babaúszni a babám 4 hósan, tele is bukta a medencét.
Többször nem mentünk, de nem a bukás miatt.
Ha élvezi és ti is, akkor járjatok, a bukás nem gond szerintem. Van abban a vízben minden, egy kis bukás igazán nem számít.
:D Köszi, jót mosolyogtam.
Igen félek attól, mi lesz ha belehány a medencébe.
Én nem vinném.
Első válaszolónak üzenem, én nem szívesen találkoznék abban a vízben, amiben a gyerek is van más gyerek gyomortartalmával... Bocsánat...
Tudom a pisit kivédeni nem lehet, na de azért pl. kakidarabok sem úszkálnak a vízben.
1.
Mi azért nem vittük többet a babánkat, mert minket eléggé zavart a sok szülő is a vízben... Mindenkiről minden ázott le a vízben (gondolok a sok szőrös hátú apukára...)
Na mindegy, igazán nem számított, hogy az én babám még oda is bukott.
Szerintem gusztustalan volt az egész babaúszás, más helyen remélem nem ilyen, mert ahol mi voltunk, az tényleg a botrány kategória...
Én is csak ajánlani tudom a babauszit. Nagyon élvezi a 8 hós babám. :) Csapkod össze-vissza, dalolászik... :) Lehet, hogy ott nem is fog bukni a babád. Ki kell próbálni. És az idő haladtával úgy is egyre kevesebbet fog bukni.
Uszi és uszi között is van különbség. Biztos van lepra hely is, de mi pl. egy családi ház aljában professzioálisan kialakított helyre járunk. Mivel nem klórral fertőtlenítenek, így nem is szárít.
Járnak oda 2-3 évesek is, de szerintem ők már úsznak is, szóval velük nem lesz gondja az úszómesternek. De meg is fogom kérdezni, mert kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!