Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » El merjem vinni a strandra a...

El merjem vinni a strandra a 9 hónapos lányomat?

Figyelt kérdés
Most töltötte be a 9 hónapot, és még nem ül rendesen sajnos, így fogni kell őt a vízben, vagy be kellene szereznem egy úszógumit.De a fő problémám az, hogy nálunk a gyerekmedence a tűző napon van.Van 50 faktoros naptejem, de a gyerekek még a vízben is le tudnak égni.Ha árnyékban leszünk, ott sincs biztonságban, mert ott is le tud égni.Nagyon féltem a bőrét..De imád pancsolni, és nekem is hiányzik a fürdés, mert tavaly a terhességem miatt egész nyáron csak a kádban fürödtem. Szerintetek hogy kéne csinálni, hogy ne legyen baj? És várjak a strandolással addig, amíg nem ül?
2011. jún. 23. 12:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért nem raksz a gyerekmedence fölé egy napernyőt, hogy tudjátok használni?
2011. jún. 23. 14:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, először a felfújható bébi medencét próbáljuk ki a nagymamijánál.És csak utána megyünk majd.Köszi a válaszokat!
2011. jún. 23. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!