Egy adagra kb. mennyi rizst főztök meg? Mivel adjátok a babának? Kell vizet önteni hozzá ha turmixolom össze? Hasfogó vagy székletlazító a rizs?
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 20:43
1/2 anonim válasza:
Szió!
Én egy feles pohárral főztem mindig egyszerre. Kb. 7 hónapos korától adtam neki és általában egy almával, vagy barackkal, banánnal stb. turmixoltam össze és a gyümölcsök leve elég volt, nem adtam hozzá más folyadékot.
Később a zöldségekhez, húsokhoz is adtam. Akkor viszont már kellett hozzá egy kevéske víz is, ami általában a főző léből volt.
2/2 anonim válasza:
Szia! A rizs hasfogó és nagyon! (MAGÀBAN) Minden féle étellel adhatod hús,hal...persze megfozve vízben
mert az puhább.Egyenlore!!!De ne adj neki minden nap rizsát.Ehet fott krumplit tésztát...más koreteket is az elkészített kajához,persze ha még pici a baba osszetorve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!