A babám combján begyulladt az oltás helye. Mit csináljak vele?
Tegnap reggel kapta a négy hónapos oltásokat, a következőket: diperte, meningitisC, influenza B és PCV, három oltásban kapta meg ezeket egyszerre. (Külföldön élünk, itt ez a gyakorlat).
Nem lázasodott be, nem nyűgös, jó kedvű, látszólag semmi baja. Tegnap be is borogattam, mert mondta a doki, hogy érdemes, de most vettem észre, hogy bepirosodott az oltás környéke, egy kis terület és kemény.
Most már nem tudom elérni a dokit. A tájékoztatóban az van, hogy ez egy napon belül elmúlhat, nem jelent gondot.
Tényleg nem? Kell figyelnem külön valamire?
Koszonom szepen a valaszokat. Mar raktam is ra borogatast, bar mar kisebbnek tunt a duzzanat, mint az elozo peluscserenel.
Rota virusra nem oltjak automatikusan, az nem ingyenes. Sot, hogy oszinte legyek meg nem is volt rola soha, hogy egyaltalan kerni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!