Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Úgy gondoltam a második babát...

Úgy gondoltam a második babát akkorra tervezzük mikor a lányunk 3 éves lesz. Hogy lehet a pici babát ellátni a nagyobb gyerek mellett?

Figyelt kérdés

1 hónapos a lányom, állandóan ölben van, semmit sem tudok tőle csinálni, ha leteszem bömböl, s azt nem bírom hallgatni, így felveszem.

Azon gondolkodtam el, ha lenne mellette egy nagyobb, Őt hogyan tudnám ellátni!? Hogy csinálják azok akiknek 2 gyerekük van kis korkülönbséggel?

2009. márc. 24. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem 23 hónap van a két gyerek között. Semmi extra nem kell hozzá. Próbáld meg a picit nem állandóan kézben tartani, mert nagyon hamar megszokják és később még nehezebb lesz cipelni is meg leszoktatni is. Próbáld belerakni bébihordóba és vidd oda ahol te vagy.Esetleg pihenőszékbe is rakhatod, vagy csak kösd fel a bébihordót valahová, hogy tudd hintáztatni.Próbáld meg megnyugtatni úgy hogy nem veszed fel.

Egyébként ha 3 évesen tervezitek a másikat akkor már szinte teljesen önálló lesz a nagy.Napközbe a nagy már ovodába lesz és csak egy kicsi marad otthon veled. délután mikor hazaviszed a nagyot, akkor meg sétálhattok egyet így a pici tud aludni. Estére meg úgy is ott a párod is segítségnek.

2009. márc. 24. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is így voltam vele amikor még olyan pici volt a kislányom, mint a tied! De amikor már nagyobb lesz akkor már nem csak a kezedben lesz el és nem fog annyit sírni, mint most! Most még azért sír, mert nagyon kellesz neki, alig jött ki a pocakodból, hidd el pár hét és sokkal könnyebb lesz minden!!! Nálunk az első hat hét volt a legnehezebb!

Boldog babázást kíván 10 hónapos anyuka.

2009. márc. 24. 18:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. márc. 25. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!