Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Merjem használni a krémet?

Merjem használni a krémet?

Figyelt kérdés
Kisfiam arcán piros foltok lettek, nem tudni pontosan mi okozta (nyál, új kajcsi stb.a doktornénik szerint)Azt mondta hogy nem gomba, vagy ekcéma és felírt egy Ftorocort nevű krémet. Itthon olvasom, hogy arcra, száj körüli részekre - meg még egyéb más esetekben - nem lehet használni, és kisgyermekeknél max. 5 napig szabad alkalmazni mert bőrsorvadást okozhat. Most mit tegyek? Be merjem kenni éjszakára a kisfiam pofiját vele? Valaki esetleg használt már ilyen kenőcsöt?
2009. márc. 24. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem próbáld meg sima testápolóval. ha nem ekcéma pár nap alatt elmúlik. gyógyszertári cremor aquosa is jó- holnap vegyél a patikában mindenhol kapni. 200 ml. 400 ft. körül. van lehet kicsit drágább.

de jo még a lipobase repair is! vagy sima lipobase.

2009. márc. 24. 18:00
 2/2 anonim ***** válasza:
az én fiamnak ugyan ez a baja én bízom az orvosomban használtam a krémet mikor erősek a pöttyök amúgy a babé krémek istenien beváltak mellék kezelés ként
2009. márc. 24. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!