Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eléggé koszmós kisfiam fejbőre...

Eléggé koszmós kisfiam fejbőre, a doki paraffin olajat írt ki, meg sulfuratum krémet. Az olajat minden nap lehet használni?

Figyelt kérdés
Azt mondta fél órával kb fürcsi előtt kenjem be a haját, majd a sampont fürcsinél(ami krém igazából) dörzsöljem a fejecskéjére, és mossam utána le.De a krémet hetente csak 2szer lehet használni, attól az olajat használhatom minden nap?
2011. febr. 1. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, használhatod az olajat minden nap. Az a lényege, hogy fellazítja a koszmót, de csak úgy jön le, ha lekapargálod, dörzsölöd a fejéről. A krém szerintem az újra kialakulás ellen van.
2011. febr. 1. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk ugyan ez volt, nekünk is ezt írta fel a doki és nem mentünk vele semmire. Megvettem a Babé sampont, és 1 hét múlva, már nem volt koszmós a fejecskéje, pedig nagyon hosszú haja volt és van is a kisfiamnak. Akkor vettünk amikor 1 hónapos volt, heti 2szer mosom a haját és még mindig van benne. Most 1 éves. Szerintem Ti is vegyétek meg a Babé sampont. Nagyon jó.

Patikában meg tudod venni.

[link]

2011. febr. 1. 10:57
 3/8 A kérdező kommentje:

köszönöm.

És köszi a linket is.Tegnap vettük meg, szóval azért még használom, hátha nekünk jó lesz...

2011. febr. 1. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Fürdés előtt jól dörzsöld be az olajjal a kis fejébe, és próbálj sapit tenni rá fürdésig.

aztán baba fésüvel (nem kefével) fésülgesd neki szépen fel a koszmót. Darabokban fog feljönni és igen könnyen! Utána pedig megmoshatod neki babé samponnal. Mi igy csináltuk, két este alatt lejött az összes koszmó neki, és azóta sincs.

2011. febr. 1. 14:02
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. febr. 1. 21:29
 6/8 anonim válasza:
Az olajnál szerintem jobb a karbamidos kenőcs (pl Sanatopic intenzív krém) a koszmó felpuhítására. Utána pedig samponnak a Pala sampon (hasonló a Babéhoz, csak magyar gyártmány és kevésbé drága).
2011. júl. 14. 14:57
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi:)4 hónapos volt a kisfiam mikor feltettem a kérdést, most 9 hónapos, és pont ma néztem, hogy megint bekoszmósodott a nagy melegtől, szóval köszi, hogy most válaszoltál:))
2011. júl. 14. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Én frezidermes koszmó elleni olajat vettem anno, azt mindennap használtuk, kb 4-5 napig.

Nem volt dörzsi, kaparászás, stb, miután állt pár percet Lali fején, alaposan lemostam és kész.

Szerintem csak addig használd, míg minden tünet meg nem szűnik. Utána csak valami kímélő és könnymentes sampon megfelelő lesz.

2012. ápr. 17. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!