Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vélemények erről a babakocsiró...

Vélemények erről a babakocsiról? Jackmar Vajper márka, kép lent

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 22. 14:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Így nem egyszerű dönteni. Mindenki másra hagyakszik. Bolygósat próbáltam eddig, nekem nem volt vele bajom. Fixet nem próbáltam, bár valaki itt írta, hogy télen a hóban nagyon jó a fix kerék.
2011. jún. 22. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:

[link]

Ezeket lehet kérni bolygó kerekekkel.

2011. jún. 22. 17:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, amit kinéztem azt is lehet bolygókerékkel kérni (plusz 4000 Ft) de nem tudom melyik lenne a jobb. Nagyon megoszlanak a vélemények.
2011. jún. 22. 17:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk is Kunert Vip babakocsink van, 28 cm-es átmérőjű fix kerékkel. A hóban szuperül elmegy valóban, de amúgy nekem nem volt bajom a közlekedéssel. Most vettem nyaralásra egy bolygókerekes sportkocsit, hát nem egyszerű tolni itt nálunk a járdákon. A Kunert ezerszer jobb volt, csak az nem fér bele a kocsiba, ezért kellett másikat vennünk.

2011. jún. 22. 19:41
 15/15 anonim ***** válasza:
67%

Egy korábbi válaszoló vagyok.

A bolygókerekeseket fixálni is lehet, pont azért, hogy ha úgy adódik, akkor télen a nagy hóban könnyen áttold. Ha meg nincs akadály, akkor kinyomod a fixálót és bolyog a kerék.

Én azt tanácsolom, menj el egy bababoltba és próbálj ki fix és bolygókerekes kocsit is. De ne csak úgy, hogy tolod magad előtt, hanem pl. próbáld ki, hogy egyhelyben meg tudod e pördíteni a kocsit., vagy hogy egy kanyargós részen melyiket tudod könnyebben navigálni. Majd akkor rájössz, hogy melyiket érdemes megvenni:)

2011. jún. 23. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!