Vélemények erről a babakocsiról? Jackmar Vajper márka, kép lent
A fix kerekei miatt majd megszenvedsz vele egy kanyarban, boltban.
A bolygókerekes kocsikkal egy helyben,minden nehézség nélkül megfordulsz, vagyis a kocsi fordul meg. A fix kerekest meg emelgetheted, nyomhatod a súlypontot és egy helyben sosem fogod megfordítani.
Nálam mindig ez volt a legelső szempont.
Én is jobban szeretem a bolygókereket de anyám leakar róla beszélni( nemértem miért) szerinte azt sokkal nehezebb tolni, mert összevissza kacsázik.
Hát ez a 2 babakocsi teljesen egyforma a nevét eltekintve :D
Ezek nem tetszenek?Mi ilyet vettünk bár még nem használtuk mert a napokban fog megszületni a picink.Tartozik hozzá mózeskosár,esővédő,pelenkázótáska,lábzsák és szerintem jó áron van mert 29.900 Ft és 2 év garancia is van rá.Hátha tudtam picit segíteni.
Csakis bolygós!!!Nekünk bergon 2 dx-ünk van,nyári babának vettük,télen fél évesen bebugyolálva is simán elfért benne.
A bolygókerék nem fordul összevissza,csak amerre a kocsit irányítod.Nálunk itt falunk szinte mindenkinek fix kerekese van,minden kanyarba,ráfekszenek a kocsira,hogy fordulni tudjanak vele.Próbáld ki mindkettő fajtát élőben.
Ahogy nézem ez nagyon egyezik a Raf-pol, illetve Kunert babakocsikkal.
Nekünk Kunert Vip van.
Nekem is téli babám van, nagyon meg vagyok a kocsival elégedve. Fix-ek a kerekei, nagyon könnyen kezelhető. Barátnőmet tönkre tezsi a bolgyós.
Ezt használjuk sportkocisnak is, így is tökéletes, de én nemszeretem fordigatni, velem szembe van a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!