Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Narancs vagy ananász, vagy...

Narancs vagy ananász, vagy egyik sem?

Figyelt kérdés
Amióta almát, banánt eszünk bogyózunk, nincs hagyományos kaki. Dr. azt mondta, hogy facsarjak narancslét, védőnő javasolta a leturmixolt ananászt, és tegyek az almához, banánhoz, mert ez a két gyümölcs nagyon fontos, és nem lenne jó lemondani róluk. Most 6 hónaposak vagyunk és eddig úgy tudtam, hogy citrusféléket 1 éves kor körül ehetünk. Mit gondoltok?
2009. márc. 24. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben egyiket sem adnám a picinek. Az én kislányom is kb ennyi idős volt amikor a narancs facsart levét adtam neki de nem sült el valami jól. Én a helyedben megpróbálkoznék a barackkal. Van bébiételbe is.
2009. márc. 24. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
27%

őszibarackot próbáld meg esetleg meggyet. Én mindkettőt almával keverem és szereti. Ha nincs a fagyasztóba inkább az üveges! A banánban nem vagyok olyan biztos h feltétlenül szüksége van rá, gondold csak el zölden leszedik majd gázzal érlelik,napot nem látott!! A déligyümik mindegyikére igaz ez sajna:(

7 hós a babám:))

2009. márc. 24. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos babafüggő ez a dolog, mert nekünk meg a narancs vált be, de nagyon. Azóta nincsenek gondjaink:!
2009. márc. 24. 23:50
 4/5 anonim ***** válasza:
elméletileg nem lehet de van olyan babaital ami ananászos esetleg próbáld meg azt vagy szilvát vagy barackot még ezek is nagyon jók
2009. márc. 25. 09:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne add neki a banánt egy pár napig mert egy hasfogó gyumolcs!Adj neki almát csak vagy már láttam aaki írta neked a szilvát.Próbálj venni aszalt szilvát az sokat segít.De nyugottan kipróbálhatod a narancslevet,persze kis mennyiségben.Ha már 6 hónapos a pici,akkor ebédre adhatsz neki egy fél krumplit és 5 levél saláta levelet megfozve és osszepaszírozva.A saláta az egy olyan zoldség ami: 1fozve sokkal tobb vitamint szolgál a szervezetnek,2 segíti a belek mukodését mert van benne acido folico.Sok szerencsét! Két gyermekes anya
2009. márc. 25. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!