Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig kell egy babára sapkát...

Meddig kell egy babára sapkát adni?

Figyelt kérdés
Vasárnapra már 20 fokot ígérnek, ekkor is kell még egy 10 hósra sapkát adni?
2009. márc. 24. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom 2 éves koráig mindig kell, még nyáron is egy vékony sapi, ha nem akarsz fájós fülü babát.
2009. márc. 24. 15:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem akarok. A szomszédasszonyom beszólt, hogy rajtunk állandóan sapka van. Ha hideg van akkor azért, ha süt a nap akkor meg azért.
2009. márc. 24. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a szomszédasszonyodat nem e volt fülfájós a gyereke.Sapit kell még adni egy ennyi idős babára, főleg ilyen idöben. Még 20 fokban is elbir egy vékonyabb pamutsapit. Az mondjuk fontos, hogy mindig igazodj az időjáráshoz, mert ha beizzad a feje az is rossz.
2009. márc. 24. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nyáron nem adtam az enyémekre, mert nagyon nagy hajuk volt. A déli melegben soha sem voltak kint, így a naptól se kellett óvni őket. Sosem fájt a fülük. Persze vannak érzékenyebb babák, azokra kell sapka.
2009. márc. 24. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!