Most, hogy bejött a melegebb idő, lehet vékonyabb sapkát adni a babára?
Figyelt kérdés
Fél éves lesz, elég meleg a téli sapkája, nemrég beszereztem egy picivel vékonyabbat, pamut ez is, nem mondanám téli sapkának, inkább ilyen átmenetinek.2010. febr. 25. 17:47
1/6 anonim válasza:
Annyira szerintem még nincs meleg, vagy akkor legyen kapucni is kéznél :) ma nekünk eleinte nem volt melegünk, mert ködös párás idő volt.
2/6 anonim válasza:
Én téli sapit adtam ma a fél éves gyerekemre. Kicsit vékonyabbat, mint amit a mínuszokban viselt.
3/6 anonim válasza:
Én is még a téli sapit adtam az 5 hónapos fiamra, plusz még a kardigánja kapucniját is. Nem ellenkezett. Ha melege van, azt kimutatja. Ekkora babáknak még kell a vastagabb sapi a fülük és a kutacsuk miatt, ezek hamar megfáznak!!!
4/6 anonim válasza:
én már cseréltem ,ne fujja a fejét a szél az a fontos.
5/6 anonim válasza:
5 hónapos lesz 1 hét múlva a lányom, én is már lecseréltem a meleg sapit és az overált is vékonyabbra, a télibe már beleizzadt, az pedig még rosszabb. Az overálon van kapucni és a babakocsiban védett is a szél elől (bergon jó nagy babakocsi). Nem olyan nagyon vékony a sapi, inkább ez az átmeneti pamut nem a cérnasapi.
6/6 anonim válasza:
Én is cseréltem már, mert a télibe beizzadt, és nagyon rosszul érezte magát tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!