Előre bekeverhetem a tápszert cumisüvegbe és hütőbe tárolhatom? Ha kell előveszem és megmelegítem cumisüveg melegítőben. Hány fokosra állítsam a tápszernél és az anyatejnél? 100ml eszik még.
Nem, nem lehet. De sok "lusta" anyuka fogja még azt írni, hogy persze, nyugodtan. Nekünk a gyerekorvos és a védőnő is felhívta a figyelmet, hogy:
- frissen kell elkészíteni
- nem lehet hűtőben tárolni
- szobahőmérsékleten max. 1-2 órát szabad hagyni, de melegíteni akkor sem szabad!
De ha megkérdezhetem, miért kevernéd be előre? Nem tart semeddig elkészíteni.
Most nem azért, de kit érdekel, mit gondol a szomszéd? Kisbaba van, normális, hogy sír, nem?
Amúgy én úgy csinálom, hogy mindig van víz a melegítőben, így csak beleöntöm az üvegbe, bele a por, és kész is. Ha meg tudom, hogy éhesen fog ébredni, mert mondjuk elcsúszott az alvás, akkor előre beleteszem a port az üvegbe, és amikor ébred, csak a vizet kell ráönteni gyorsan.
De azért köszönöm a lepontozást, amiért leírtam azt, ami minden dobozon is rajta van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!