Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előre bekeverhetem a tápszert...

Előre bekeverhetem a tápszert cumisüvegbe és hütőbe tárolhatom? Ha kell előveszem és megmelegítem cumisüveg melegítőben. Hány fokosra állítsam a tápszernél és az anyatejnél? 100ml eszik még.

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 14:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
orvosunk monda, hogy egy napig eláll a hűtőben. nem kérdőjelezem meg! 1 évig este előre elkészítettem, jelentem, túlélte a gyerek :)
2011. jún. 21. 14:32
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
fő a kényelem, mi?
2011. jún. 21. 15:40
 13/17 anonim ***** válasza:
30%

Nem, nem lehet. De sok "lusta" anyuka fogja még azt írni, hogy persze, nyugodtan. Nekünk a gyerekorvos és a védőnő is felhívta a figyelmet, hogy:

- frissen kell elkészíteni

- nem lehet hűtőben tárolni

- szobahőmérsékleten max. 1-2 órát szabad hagyni, de melegíteni akkor sem szabad!

De ha megkérdezhetem, miért kevernéd be előre? Nem tart semeddig elkészíteni.

2011. jún. 21. 15:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Forralj fel előre vizet, tárold tisztán, lefedve!Így amikor éhes a babád, már csak langyosítani kell és a porhoz hozzáönteni. Máris megspóroltad a lehűtési időt és mégiscsak frisset kap a pici.
2011. jún. 21. 16:10
 15/17 anonim ***** válasza:
15:59 de sajnos sokáig tart, és mert az enyém pl. egyből ordított mint sakál, ha felkelt, a kedves szomszédok meg nem tolerálták. Pedig csak 10 hós korától volt tápos.
2011. jún. 22. 05:59
 16/17 anonim ***** válasza:
63%

Most nem azért, de kit érdekel, mit gondol a szomszéd? Kisbaba van, normális, hogy sír, nem?

Amúgy én úgy csinálom, hogy mindig van víz a melegítőben, így csak beleöntöm az üvegbe, bele a por, és kész is. Ha meg tudom, hogy éhesen fog ébredni, mert mondjuk elcsúszott az alvás, akkor előre beleteszem a port az üvegbe, és amikor ébred, csak a vizet kell ráönteni gyorsan.

De azért köszönöm a lepontozást, amiért leírtam azt, ami minden dobozon is rajta van!

2011. jún. 22. 07:19
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Ha neked dörömbölne olyan gyorsan, hogy még a gyerekhez sem érsz oda, akkor érdekel. Mikor hazahoztuk a kórházból a babát, egész éjjel verte a falat én meg baromira nem voltam fürge császár után. Pedig nem hagytuk sírni soha, 10 percet sem.
2011. jún. 23. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!