Hozzátáplálásos kérdés: ha elsőre 5 napig csak egyfélét, aztán valami mást 5 napig, és így tovább, akkor az elsőre mikor kerül újra sor? Soha, mert annyiféle zöldség/gyümölcs van, vagy hogyan kell?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 13:18
11/12 anonim válasza:
nekem az vált be, hogy a 6-7.hónapban ebédre kapott pürét szopi után/tápszer után. eleinte gyümölcsöt adtam, aztán gyümölcs-főzelék keveréket, aztán 8.hónaptól délelőtt kapott gyümölcsöt, ebédre főzeléket.
indításnak almát, őszit ismerte meg, utána ezekbe kevertem az új ízt. 1.nap 1 kanállal, 2.nap 2-3 kanállal, 3.nap akár az egész adag már az új volt, ha nem okozott gondot.
a gyümölcsöt nyeresen adom, a zöldségeket kevés vízben főzöm, levével hígítom (amíg volt a fagyasztóban, addig anyatejjel hígítottam.) sűríteni eleinte krumplival sűrítem, később rántással.
az adag mindig valahol 1-2dl közt van.
12/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszi
2011. jún. 22. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!