Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dévény-torna kérdés!?

Dévény-torna kérdés!?

Figyelt kérdés
Nem sokalljátok érte a heti 5500ft-t?Mi nem tudtuk,hogy ennyibe fog kerülni,mert az állapotfelmérésen 3000ft-t mondtak és nem volt róla szó,hogy a kezelés dupla ennyi.Igaz,én nem kérdeztem rá külön,de úgy gondolom,mivel ez egy szolgáltatás,mondania kellett volna a hölgynek.Ahol konkrét baj van,biztosan megéri,de nálunk semmit sem találtak,csak lustibb a fiam.Érdekelne,kinél hogy vált be,amúgy a ,módszert nagyon jónak tartom.Vajon az alapítványnál is ennyibe kerül a Moszkva térnél?
2011. jún. 21. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha semmi bajt nem találtak, akkor nem érdemes. Inkább keress fejlesztő kuckót, vagy ilyesmit. Az én fiam is lusti volt, ugyanígy nem találtak már bajt. Egy hónap alatt az alig kúszásból (nem is nevezném annak) már mászik, feláll bármi mellett. Néha én masszíroztam a hátát, amúgy semmi extra. És sokat volt szőnyegen.

10 hós

2011. jún. 21. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi járunk, most 6 hós a kisfiam.

2 hónapos kora óta viszem, akkor lazábbak voltak az izmai, nem bírta megemelni a fejét hason. Egy alkalom után gyönyörűen csinálta!!!

Már nem kellene vinnem, mert mindent behozott, sőt, kicsit már előrébb is jár mint a 6hósok általában, de én továbbra is elviszem. Nagyon jónak tartom, nagyon hasznos. Igen, sokallom ezt az összeget - nálunk 6.000.- -, de úgy gondolom megéri én csak ajánlani tudom!!!

Ha csak lustibb a babűd, kicsit "beindítják nála a gépezetet" és aktívabb lesz... szerintem vidd el!

2011. jún. 21. 09:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Én kecskeméti vagyok, és itt 4000 ft-ba kerül.Annak ellenére, hogy a gyerekorvosunk szerint minden rendben van az izmaival, én elvittem, mert 6 hónapos koráig mindent időben csinált, aztán megtorpant.Még 7 hónaposan is csak alkarra támaszkodott hason, nem nyomta fel magát a tenyerére.Egyedül az nem tetszett, hogy azt mondta a telefonban, hogy egy óra 4000 ft.Elmentünk, fél órán át kezelte a lányom, és mivel üvöltött, azt mondta, nem kínozza tovább.De a 4000 -et ugyanúgy elkérte.Nálam egy óra minimum 45-60 perc, lehetett volna benne annyi, hogy a felét kéri el.Ennek ellenére nagyon meg vagyok elégedve.Az első alkalom után felnyomta magát hason, és körbe kúszott.A második alkalom után folyamatosan forgott.Előtte is forgott, de nem így.Végig gurulta a kanapét.Megtanult a kezére támaszkodva ülni, és háton fekve is húzza magát ülésbe, emeli a fejét.A harmadik alkalom után kúszni kezdett.Nem fejlesztette még tökélyre, de forogva, kúszva bármit elér.Ma lett 9 hónapos.Láttam már tőle olyat is, hogy kúszik, de a lábait már térdre húzza, szóval félig mászik.Nem ül még rendesen, és nem mászik, ezért egyszer még biztosan megyünk majd.Olyan volt, mintha feloldott volna benne egy blokkot.Szabályosan csodát művelt vele, beindította azokat a mozgásokat, amik megvoltak benne, csak az izmai még nem voltak rá képesek.Egyébként jól tettem, hogy elvittem, mert neki is picit lazábbak az izmai.Én már el se olvasom, hogy miket kéne tudnia a 9. hónapban, nem stresszelem magam rajta.
2011. jún. 21. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Kicsit furcsa ez nekem,mert mi is járunk gyógytornára, szintén kicsit lusta volt a kislányom, de nem kerül pénzbe. Bár a kórházba járunk, kaptunk az elején beutalót, ugyanúgy Dévény-torna, de nem kell fizetni... Hogy van ez...? (GY-M-S megye)
2011. jún. 21. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi a Moszkva téri kp-ban voltunk kivizsgáláson, ahhoz a gyógytornászhoz járunk akit ők ajánlottak, 3 e Ft-ért.
2011. jún. 21. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:
10:08-as vagyok.Nálunk nem adnak beutalót babáknak tornára sajnos.Vagy viszed magán úton, jó pénzért, vagy nem viszed sehová...
2011. jún. 21. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Miskolci vagyok, nálunk 3000 Ft egy alkalom. Néhány hónapig jártunk, és nálunk nem volt meg az az egy alakalom és csoda történt, amit itt több kérdésnél is olvastam már, de szépen lassan kezelésről kezelésre egyre ügyesebb lett. Én nem bántam meg, hogy hordtam, de nekünk indokolt is volt, hiszen lazák voltak az izmai. A helyedben én felhívnám a dévény központot, és megkérdezném, hogy tudnak e olcsóbb tornászt ajánlani a környéken, biztos hogy tudank, hiszen mikor én hívtam őket, miskolcon legalább 8-10 nevet felsorolt. Szerintem jól odakoppintanának a tornászotok orrára, hogy így lehúzza az embereket. Visszaél azzal, hogy ez a módszer mennyire keresett.
2011. jún. 21. 11:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy ennyien írtatok.Felhívtam a központot,náluk 3000ft/alkalom.Szept.elejére kaptunk időpontot,addig várunk és ha nem indul be a fiam-elkezdjük.Egyébként a központban azért elmondtam,hogy mivel ők ajánlották a hölgyet, azért mondhatták volna,hogy dupla áron dolgozik-ők tudták,mondták így utólag.Ha nem hallgatok rájuk és kicsit várok akkor az első időpontunk valamikor most lenne a központban.Na mindegy,azért leírtam,jó ha mások is tudják.
2011. jún. 21. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!