Dévény-torna kérdés!?
Ha semmi bajt nem találtak, akkor nem érdemes. Inkább keress fejlesztő kuckót, vagy ilyesmit. Az én fiam is lusti volt, ugyanígy nem találtak már bajt. Egy hónap alatt az alig kúszásból (nem is nevezném annak) már mászik, feláll bármi mellett. Néha én masszíroztam a hátát, amúgy semmi extra. És sokat volt szőnyegen.
10 hós
Mi járunk, most 6 hós a kisfiam.
2 hónapos kora óta viszem, akkor lazábbak voltak az izmai, nem bírta megemelni a fejét hason. Egy alkalom után gyönyörűen csinálta!!!
Már nem kellene vinnem, mert mindent behozott, sőt, kicsit már előrébb is jár mint a 6hósok általában, de én továbbra is elviszem. Nagyon jónak tartom, nagyon hasznos. Igen, sokallom ezt az összeget - nálunk 6.000.- -, de úgy gondolom megéri én csak ajánlani tudom!!!
Ha csak lustibb a babűd, kicsit "beindítják nála a gépezetet" és aktívabb lesz... szerintem vidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!