Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nem szeret a babám a...

Ha nem szeret a babám a hordozóban lenni akkor 15-20 percenként álljunk meg az autóval?

Figyelt kérdés

Húsvétkor hazautaznánk innen 180km-re de a kislányom kb. 10 percig van el a hordozóban.

Ti megálltok vagy kiveszitek a kocsiban?

2009. márc. 24. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
en nem veszem ki semmikepp. ez az o erdeke is. meg kell tanulnia, h olyankor nincs anyu aki kiveszi. otthon felemelem a popojat, ha nyuszizik, de az autoban nem. en olyankor jatszogatok vele, ha mar nagyon unja. ha felhangositjuk a zenet nalunk az is bevallt. Probaljatok ki kulonfele trukkoket, h megszeresse.
2009. márc. 24. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Időzítsétek alvás időre az utazást. De előbb- utóbb úgyis meg kell szoknia. Ha mindig megálltok sokkal később értek oda és ő is sokkal nyűgösebb lesz.
2009. márc. 24. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én játszom vele mondókák ének csörgő zörgő játékok ha véképp nem megy akkor megálunk és ugy veszem ki. Mi ezt minden honappa eljátszuk! semmikép ne vedd ki!
2009. márc. 24. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se álljatok meg 10percenként.

Az én kislányom 1 éves és ő sem komálja annyira az autózást, főleg ha hosszabb útra megyünk, de mióta előre ülök az anyós ülésre kevesebbet nyüszizik.

Tipp: Mi felvettük ahogy énekelek, mondókázok és kiírtuk CDre, autóúton ezt betesszük ha már nagyon nem bírja a babóm és az esetek többségében bejön. Így én is pihenhetek az úton ;)

2009. márc. 24. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én kislányom sem szeretett hordozóban lenni. Mindig sírt, bármit csinálnunk. Én sem álltam meg. Előbb-utóbb elaludt azt autóban. Most már 8 hónapos múlt. Kb. egy hónapja lecseréltük a hordozót autósülésre. Ebben jól elvan. Már tud nézelődni. Bár még előfordul, hogy el-elsírja magát, ha meg kell állni a pirosnál, de nem tart hosszú ideig. Amint elindul az autó abbahagyja.
2009. márc. 24. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészítés az előzőhöz: Vettünk egy autóba szerelhető DVD lejátszót és mesét néz ha hosszú útra megyünk. Ha csak a városba, akkor nem visszük a lejátszót.
2009. márc. 24. 11:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget, aranyosak vagytok!

Azt elfelejettem írni, hogy még nagyon pici a kisasszony, most 5 hetes.

Azért el tudom bolondítani dolgokkal de nem könnyű mert ugye sokminden őt még nem érdekli.

2009. márc. 24. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!