Fagyasztott borsót hogy tudom a héjától legkönnyebben megszabadítani?
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 10:14
1/5 anonim válasza:
Főzdd meg és paszíroz át egy szűrőn.
2/5 anonim válasza:
Én megfőzöm, és utánna tésztaszűrőn átpaszírozom.
3/5 anonim válasza:
Megfőzöd és átpréseled szűrön,kis lyukun,én így szoktam.
4/5 A kérdező kommentje:
És ezt utána már nem is kell turmixolni?
2009. márc. 24. 10:18
5/5 anonim válasza:
Nem, mert ez helyettesíti a turmixolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!