Mit tegyek, hogy 7 hetes kislányom mosolyogjon?
Figyelt kérdés
A nagylány még nincs 2 éves, a kicsi pedig 7 hetes múlott. Szinte mondig egyedül vagyok a kicsikkel. Álmában gyönyörűen mosolyog, elolvadok tőle! A nagylány szinte az egész napomat lefoglalja, igazi kisördög! :-)
Mivel tudom fejleszteni a kicsit?
2009. márc. 24. 09:00
1/4 anonim válasza:
rengeteget mosolyogtam neki és egyszer csak visszamosolygott:) már volt, hogy görcsölt az arcom, de megérte. most már elég ha ránézek és rögtön fülig ér a szája:)
most 4 hónapos!
2/4 anonim válasza:
Semmit különöset nem kell tenned,magától jön el az idő,mikor mosolyog majd rád...addig csak beszélj hozzá rengeteget!!!
3/4 anonim válasza:
Nem kell tenned semmit, foglalkozz vele ahogy szoktál, nincs elkésve.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Sokat mosolygok rá, csak attól félek, hogy kevés időm jut rá a nagylány miatt. Ő már ennyi idősen vígan mosolygott!
2009. márc. 24. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!