Mi az első tipikus jele annak, hogy a baba ülni akar?
Figyelt kérdés
Most 5hónapos-és szereti ha a kezénél tartva "ültetem".De szeretném tudni,hogy magától mikor,milyen mozdulatokkal éri ezt el2009. márc. 24. 08:35
1/4 anonim válasza:
Szia!
A lányom lassan 8hos, és ő a két ujjamat fogva felhuzza magát ülésbe...aztán játszik ugy majd észreveszem ha fárad és lefektetem...nálunk igy megy.
2/4 anonim válasza:
Az én lányom is 5 hónapos belerakm a pihenő székbe,ottjól meg tud kapaszkodni és húzza fel magát sok erőlködésbe telik de nagyon örül ha sikerül! a kiságyba is probálkozik de az még nem megy!
3/4 anonim válasza:
Én onnan jöttem rá cirka anno 5 hó körül, hogy ülni szeretne, hogy ha az ölemben feküdt, hanyatt dőlve rám, akkor próbált hasizomból felülni, de persze nem ment neki. Fokozatosan ahogy az ő erőnléte engedte kezdett el ücsörögni. Első alkalommal úgy, hogy felküzdötte magát az ölemben és teljesen előre dőlt. A lábát nézegette. Ha elfáradt, hanyatt feküdt. Ő is ülni akart. Most, hogy már kúszik, és négykézlábra áll, és 2-3 lépést megtesz így, azóta már maga önállóan is fel tud ülni. Eddig, meg 6,5-7 hósan ha ülni szeretett volna (pl etetésnél) felültettem és egy nagy plüss macit raktam mögé, nehogy hanyatt dőljön, mert még eléggé tingli-tangli volt a kisfiam. Szerintem, látni fogod te is, mikor lesz úgy a fejlettségi szinte, hogy ilyeneket megengedj neki. Az én fiam, 8 és fél hónapos, és már maga feláll, hiába "tiltom"...Jó babázást!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.És törvényszerű,hogy először forognak,és csak utána ülnek?Mert neki a hasról hátra megy-de vissza csak segítséggel
2009. márc. 24. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!