Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj az, ha valakinek fősuli...

Baj az, ha valakinek fősuli után születik gyermeke?

Figyelt kérdés

Náluk így volt, és csoda boldog vagyok párommal, és kislányommal:) De más kérdés kommentje kapcsán vki elég lenézően írt az ilyen anyucikról...(23 éves vok) Suli után nem volt lehetőségem elhelyezkedni dolgozni (amit rendesen tanultam)...csak biztosítással és hitelügyintézéssel foglalkoztam, egész pár héttel szülés előttig.

Számomra nem büdös a munka, és kikérem magamnak, hogy jo anyuja vagyok 8hos kicsimnek:))

Véleményetek?

2009. márc. 24. 08:06
 1/10 anonim ***** válasza:
mért is lenne baj nem kiskorú vagy :) !Dolgozol majd ha ovodába megy!
2009. márc. 24. 08:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a babához!

Ne törődj mások véleményével. Én is szeretnék már babát, most megvárjuk míg lemegy még 2 hitelünk(1 már lement). :)

23 éves lány

2009. márc. 24. 08:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:)
2009. márc. 24. 08:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 22 éves vagyok, és nálunk nemhogy suli után, hanem közbe jött a babó. Most vagyunk 7 hetesek, és még elvileg van egy fél évem az egyetemből. Nem gondolom, hogy ettől rossz anya lennék!:)

2009. márc. 24. 08:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Gratulálok Neked!

Szép babavárást és sok boldogságot kivánok a picihez!

2009. márc. 24. 08:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy bármiben mások lennénk, akiknek így jött a baba. Nem a kor és a dolgott évek számítanak, nem ettől leszünk jó anyukák. Az belülről jön mindenkinek akár 22 akár 30 éves.
2009. márc. 24. 09:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 22 éves voltam mikor a nagylányom született ( Ő most lesz 13 éves) Vizsgáról mentem a kórházba:) Én sem éreztem, érzem magam rossz anyának!!

A kicsi lányom 10 hónapos:)

Ne törődj mások véleményével! Sok boldogságot kívánok Nektek!

Boldog babázást:):)

2009. márc. 24. 09:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszike nektek:)
2009. márc. 24. 10:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 24 évesen lettem terhes. Abszolut nem bánom. Nagyon boldogok vagyun k a párommal és a 10 hónapos kislányunkkal, mindene megvan ami kell, van saját lakásunk. Szerintem nem kell ennél több. Ti is legyetek nagyon boldogok és ne foglalkozz azzal, akinek ez szúrja a szemét. Irígység beszél belőle.
2009. márc. 24. 10:23
 10/10 A kérdező kommentje:

"Már megint hazudnak? Hogy akarják így, hogy több baba szülessen?"- babák témakör

Ebbe a kérdésbe olvassatok bele!

2. oldaltól, én vagyok a 23éves fiatal...Mit gondoltok?

....nem értem az embereket

2009. márc. 25. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!