Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet nyugodt maradni ha...

Hogy lehet nyugodt maradni ha nem akar enni a gyerek? De nem egy evést hagy ki szinte egész nap nem eszik csak kakaó megy néha kis sült krumpli. De ha nem adnám neki egész nap éhezne. Mit csináljak már sírok idegességembe.

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 16:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ÉS MEDDIG UTASÍTJA EL A KAJÁT KÖRÜLBELÜL?
2011. jún. 20. 21:44
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Kedves 20.52-es!Meglátszik,hogy te még nem éltél át ilyen szituációt,hogy napokig nem akar a gyerek enni semmit mert akkor nem írnál ilyen hülyeségeket.Majd rájönnél.....Kedves kérdező én is totál ki szoktam borulni mé sírok is bár nem kellene de ez van...már próbálkozom párolt almadarabokkal,hogy odaviszem a szobába és elkezdem enni aztán ő is vesz belőle így pl. eszik egy kis gyümit,nálunk még soha nem volt olyan,hogy de jóízűen evett a gyerek ezt szereti:.:(
2011. jún. 20. 21:56
 13/16 anonim válasza:
76%
Szia! Tudod az az igazság, hogy még egy gyerek se halt éhen terített asztal mellett, ha éhes lesz majd jelzi és semmi baja nem lesz ha 1-2 napig kakaót, meg sült krumplit eszik. :)
2011. jún. 20. 21:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Megnyugtatásodra írom, hogy az én fiam dettó ugyanezt csinálja, azzal a különbséggel, hogy nem 3-4 napja, hanem kb. már 1,5 hónapja. (Ő is szeptemberben lesz 2 éves).

Hihetetlen, én nem tudom miből él. Reggelire tejet kap, jó, ha 1,5 dl-t megiszik. Délelőtt még próbálok vele etetni szilárdat, de nagyon-nagyon minimálisat eszik belőle. Mondjuk 1 virsli. Főtt kaját nem is tudom mikor evett utoljára. Egyszerűen nem hajlandó megenni semmit, amit én kanállal-villával adok a szájába. Szóval a leves kilőve. Mindig van főtt étel, tálkába rakok neki, aztán egyedül eheti. De neeeem. Sokszor kétségbe esek én is. Előtte van 2-3 fajta étel, és hozzá se nyúl semmihez. Ma például egész nap 1,5 virslit, kb. 10 dkg trapista sajtot, pár szem cseresznyét, és összességében 2,5 dl tejet ivott meg.

Egyébként nagyon virgonc, tele energiával, fülig mosoly mindig. Szóval nem tudom mit csináljak, de ha fejre állok se eszik többet. Neked is kitartás, igen, nagyon-nagyon nehéz. Anyum mindig azt mondja, majd még leeszik a hajt is a fejemről. Csak érjem én azt meg.:)

2011. jún. 20. 23:47
 15/16 A kérdező kommentje:
érdekes ez uncsimék gyerekei pedig folyton ennének . ott meg az a baj hogy nincs mit...még a követ is megeszik..én azt sem tudom mit főzzek hogy neki jó legyen és nem ..
2011. jún. 21. 11:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is pont ezt mondtam.Van ahol nincs mit enni és enne és enne a gyerek nálunk is minden féle fajta van amit csak akar(na) enni de nem hajlandó.Ebédre 3 féle van de ...
2011. jún. 21. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!