Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újpesti anyukák, pici babákkal?

Újpesti anyukák, pici babákkal?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy imádok sétálni a kislányommal, meg hasznos is lenne, ami az "alakomat" illeti, de nagyon unatkozom séta közben, és a telefonszámlám is horror! :) Sok friss anyuka jön megy mellettem, szintén agyon unatkozza magát! :) Miért nem toljuk egyedül a babákat??? Ha már apa dolgozik? :)

7 hós kislány anyukája!

2011. jún. 20. 13:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szia! Lehet, hogy elkiabáltam a "végig alszik minden éjszakát" kijelentésemet, mert azóta van, hogy óránként fent van, de van, hogy csak 2-3 alkalommal kell, akkor szerencsésebb vagyok, most jött el nála ez a "szeparációs szorongásos" időszak, a szobából ki sem léphetek, mert ahogy eltűnök a látóteréből már ordít is! :) szép időnk van mi amúgy? :) Küldj privi e-mail, és akkor ott tudunk levelezni! Amúgy én sem vagyok az a "barátkozós" fajta, inkább antiszociálisnak mondanám magam :D de azért most, hogy ennyire "uncsi" van, jó lenne valami program, és messzire nem tudok elmenni, ezért jó, ha van közeli ismi, egy idős babuval, mert akkor egyformák a lehetőségek, az igények nagyjából, és így könnyebb! :) Írj és ott akkor bemutatkozok jobban, mert ezt azért mindenki látja! :)
2011. júl. 20. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!