Legjobb nedves popsitörlő-kendő?
Figyelt kérdés
Miért?Ára?Dbszáma?2011. jún. 19. 15:43
11/19 anonim válasza:
Jelenleg én is keresem a legjobbat, ami árban és db számban is elfogadható lenne. Próbáltam a dm babylove fehér és sárga csomagolásút de nekem nagyon nedvesek A zöld nem tudom milyen. Aki ilyen használ leírná másabb e mint a többi és mennyibe kerül (bocsi hogy én is kérdezek közben :))). Aztán a rossmannos babydreamet is próbáltam, az viszont szerintem túl száraz. Nekem eddig ezekről van tapasztalatom. Remélem megtalálom a legjobbat én is hamarosan. Neked is sok sikert hozzá :)
12/19 anonim válasza:
A Tescos is nagyon jó, illatmentes is van. Tök fölösleges drágán másmilyen márkát venni, semmivel nem jobb.
13/19 anonim válasza:
Pampers kék csomagos és nekem is a tecós My Baby.
14/19 anonim válasza:
Softino 72db-os 300 ft. Lidl-ben kapható.
15/19 anonim válasza:
Zöld Dm-es Babylove. nekem ez jött be legjobban, elég nagy, nem túl tocsogós, de nem is száraz. 80 db/csomag. 4esével is lehet kapni, úgy kb 1400 ft./4X80db/
16/19 anonim válasza:
Huggies. Az eddigi legvastagabb és legnedvesebb. Nálunk napi 2-3 kaka van, és jó sok, tehát ez a legideálisabb. A többi sem rossz, csak kevésbé nedvesek, így nehezebben hozza le a cuccot, meg olyan kis vékonykák is nekünk. De ha úgy alakul, még dm-es sárga babylove-ot szoktam venni az ára miatt.
17/19 anonim válasza:
zold babylove dm-ben, vedd a 4x csomagot
18/19 anonim válasza:
Nálunk csak a Lidl-s sensitive vált be.449ért
19/19 anonim válasza:
Zöld Huggies. (Aloe-s) nem tudom mennyibe kerül, kaptuk. Valószínű ilyet fogok venni, nagyon bevált. kellemes az illata, nem túl száraz, nem túl nedves, pont megfelelő. A kislányomnak sincs tőle baja. Kaptunk fehér Pamperst is, az nagyon nem vált be, kiütéses lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!