Vett v. ki a Metroban nagy dobozos Pampers Activ Baby pelust? 7990 Ft! Vélemény?
Hááááááááááát nem tudom de az én fiam 13 kg és a 4-es méretű pelust használjuk,és semmi baj vele.
de szerintem vegyél inkább 4-es méretűt
Szia!
Mi is a 3as pamperst használjuk,szerintem ez a babád testalkatától is függ,az én kisfiam 84cm magas és 9800gramm,és még mindig 3ast használunk és szerintem még fogunk is,mert ö hosszu vékonyabb alkatu baba,nem husis a combja sem. :)
Szerintem ha a te kisfiad is hosszu vékony alkatu akkor nyugodtan vehetsz neki 3as méretet,meg látod,h a derekán is tudod-e még ugy állitani a tépözárt,h nem szorosra,illetve,h a combján szoros-e neki már vmennyire,ha igen akkor viszont a 4es kell neki.
Először is: én már nem vennék 186 db 3-as pelust egy 8 kg-os gyerekre, de te látod, hogy mennyire bő még rá. Bár ha felmerült benned a kérdés, gondolom most pont jó a pelus, de lassan elkezdi majd kinőni a gyerkőc. Én inkább a 4-esre szavazok.
Másodszor: ennyiért drága! Én is a dm-ben veszem, igaz pontgyűjtő kártyával, mint ahogy már valaki leírta korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!