Más baba is többet alszik ma?
Figyelt kérdés
10 hónapos lányom kb 2 órával aludt többet a szokásosnál és szerintem megint álmos, mert csak nyekereg és semmi az ég világon nem köti le. Lassan bedilizek mellette! :))2009. márc. 23. 13:38
1/11 anonim válasza:
Szia!Az én kisfiam is 11hós többet alszik és ha fennt van nyügös biztos a szeles idő miatt.
2/11 anonim válasza:
Szia, az én babám is hiper-nyűgös, pedig nem jellemző rá, csak kézben hajlandó lenni, és dettó: alszik most is..
Tuti a szél miatt ilyenek..
3/11 anonim válasza:
6hetes lányom végre alszik már de már babakocsiba próbáltam altatni is mert nemvolt jó sehogy sírt vígasztalhatatlanul most is 30 perces szopi után tudott elaludni.Bizti van valami front vagy valami.
4/11 anonim válasza:
5 hónapos kisfiam is eddig fél órákat aludt, most már egy órája szunyál...
5/11 anonim válasza:
4,5 hós kislányom délelőtt 2,5 órát aludt...20 percet szokott!!
6/11 anonim válasza:
Az 1 éves lányom és a 3 éves fiam 11: 30 óta húzza a lóbőrt.Most voltam benn náluk de még a jelét sem adták annak, hogy fel akarnának kelni.
7/11 anonim válasza:
5 hós lányom is ma később kelt reggel,azután hamarabb aludt el délelőtt és tovább is mint szokott,ha fenn van,akkor meg nyűgös,pedig egyébként elég vidám baba.Majd csak eltelik ez a nap.Gondolom vmi front lehet.
8/11 anonim válasza:
A babánkról még nem tudok nyiltakozni (pocakomban van), de én pont így érzem magam ma egész nap....
9/11 anonim válasza:
Az én 4,5 hós kislányom is nyűgös,de a legorsszabb benne, hogy én is az vagyok! :-(((
10/11 anonim válasza:
9 hónapos a fiam délelőtt aludt 1,5 órát, most délután már 1 órája alszik. De elég borongós az idő is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!