Kisfiam holnap lesz 8 hónapos! Adhatok neki natur joghurtot, sajtot, túrót?
A joghurtot és a túrót én mindig gyümölccsel kevertem össze neki.
A sajtot pedig belereszeltem meleg főzelékbe.
A lányomnak még nincs foga, így nem adtam neki még kiflit. Ő most 8,5 hónapos. De felügyelet mellett már adhatsz neki kiflivéget elvileg.
Köszi!
És mindenből...jogyhurt, sajt, túró mehet a rendes amit mi felnőttek is eszünk?És ezeket is kell kostoltatni?
Fokozatosan vezesd be a tejtermékeket, legjobb ha natúr joghurtot adsz neki és ahhoz turmixolsz gyümölcsöt. Málnás, epres, erdei gyümölcsös joghurtot 1 éves korig semmiképp ne adj neki, mert az allergiát okozhat. Sajtból a trapista a leginkább adható.
Kiflit én nem adtam a kislányomnak ilyen idősen, már javában elmúlt 1 éves amikor kapott ilyesmit. Sok minden van benne, ami még nem neki való. Meg aztán én nem akartam rászoktatni arra sem , h folyton valamit nyamnyogjon, van napi 5 étkezés és közte nincs nassolás. Én ennek a híve vagyok , de ez csak az én véleményem.Nagyon könnyen lehet észrevétlenül kövér gyereket nevelni, ha mindig adunk valamit a kezébe.
Az első alkalmakkor csak pár kanálka joghurtot, túrót tettem bele a gyümölcsbe. Mi is a joghurttal kezdtük előbb.
A sajtból is csak minimális mennyiséget adtam először.
Joghurtból natúr joghurtot és a babjoghurtot is próbáltuk, mindkettőt szereti.
Túróból sovány tehéntúrót vettünk.
Sajtból trappistát vettünk.
ezeket kell csak igazán kóstoltatni!
én 10 hósan adtam először, és sajnos nem bírta. gyümölccsel keverve 1 kiskanál joghurtot, majd túrót, majdpici darab sajtot adtam.
mivel nem bírta, kivárom az 1 évet az újabb próbával.
vizes kiflit nyugodtan! nagyon szeretik majszolni.
persze, hogy kell, a tejtermékek allergizálnak!
ne azt add amit ti esztek, tele van adalékkal és színezékkel, tartósítószerekkel, nincs szüksége a babádnak arra.
vegyél natúr joghurtot és túrót, turmixolj bele gyümölcsöt.
sajtból még csak trapistát adj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!