10 hós kislányom miért nem eszik? Fogjam a fogzásra?
6hósan kezdtük a hozzátápit, és gyönyörűen ment a dolog, egész 1 hónappal ezelőttig. Azóta szinte alig eszik pár kanál főzit, gyümit, de legtöbbször semmit nem tudok belenyomni.
Mondjuk most jött ki az első foga, de már próbáltam, hogy adtam neki Nurofent, és akkor se evett...:-(
Éhen nem hal, mert a tápszerből azért napi szinten benyom 8-900at, bár sokszor azt is csak álmában tudom beletuszmákolni...ha rajta múlna, napi 4-600ml tápszerrel ellenne, de azért nyűglődik, tehát éhes, csak vmiért nem megy az evés...:-(
Nem néz ki rosszul, de nem hízik rendesen, és ugye egyre többet mozog, már állva tipeg, tehát ez csak "rosszabb" lesz...
Nem tudom mit kéne tennem, de már kiborít...hagyjam, és majd csak beindul, vagy mi???
Köszi

Köszi lányok!
Elsőnek:
köszi, igyekszem nem görcsölni ezen, de nem nagyon megy...simán megcsinálja, hogy este 7.30kor 120 táp, majd semmi másnap de. 11ig...hát rosszul vagyok tőle...de próbálom visszafogni magam, mert tudom, hogy gáz lehet belőle...amúgy tök kis töltöttgalamb...:-) de már mennek le a hurkák róla...:-(
Másodiknak:
na, akkor jó, hogy nem vagyunk egyedül legalább...:-/
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!