Anyukák, Ti nem sokallanátok ezt az összeget ezért a vizsgálatért?
Szülésnél cserben hagyott a dokim, de visszamentem hozzá éves szűrővizsgálatra. Nyomta a süket dumát, össze-vissza dolgokról, hogy húzza az időt. Mivel nem szoptatok, megvizsgálta a mellemet is. Kb 8 percet voltam bent, és amikor kérdeztem, mivel tartozom, azt mondta 8000 forint a citó miatt. Egy terhességi vizsgálat egy éve 6000 forint volt nála, pen drive-ra írt képekkel.
Szóval azt hittem, rosszul hallok, de természetesen kifizettem, csak enyhén szólva is sokallom.
Nem a fővárosban lakunk, de tény, hogy magánrendelés. Azt kellett volna mondanom, hogy akkor kérek számlát...
Nem tudom. Más szerint ez nem drága? Vagy más is ennyiért csinál kb fél perces vizsgálatot?
Atyaúristen!!!
Akkor nem kérdeztem semmit. Basszus, az én fizetésem miért nem nő ilyen ütemben??? Szegény orvosok...
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!