Tapasztalat Baranyai Ágnes Dévényes tornászról? Esetleg, hogy mennyit kér az első vizsgálatért és a tornákért?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm2010. jún. 24. 10:43
1/7 anonim válasza:
Szia,őt nem ismerem,de mi Budapesten járunk tornára,az első alkalom négyezer volt,minden további 3500 Ft.Nagyon meg vagyunk elégedve,a torna komolyan csoda számba megy nálam.Rövid idő alatt,nagyon nagy eredményt lehet elérni vele,igazából már nincs nagy szükségünk rá,ennek ellenére nem sajnáljuk a pénzt,mert erre tényleg megéri.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Az első alkalom hogy zajlott?
A pici hogy bírta?
2010. jún. 24. 11:10
3/7 anonim válasza:
Mi az a Devenytorna?Es milyen babaknak van szugseguk ra?
4/7 anonim válasza:
Én sem ismerem. Akihez mi járunk 3000 FT-ot kér egy óráért(60 perc). Az első alkalommal senkitől sem kér az állapotfelmérésért.
Az én kislányom 10 hetesen volt először nála és nagyon sírt. Később már nem.
5/7 anonim válasza:
Sziasztok,én vagyok aki először írt.Most kicsit elszontyolodtam,mert a mi tornászunk fél órára kér 3500 Ft-ot és az első vizsgálat is négy ezer forint volt.Ettől függetlenül is csak ide tudunk járni,mert Budapesten rengeteg Dévényes tornász van,de senki nem tud új gyereket vállalni sajnos,mert annyi a fejlesztésre szoruló baba.Nekem ő a nyolcadik gyógytornász volt,aki elvállalta a lányomat.A központba másfél hónapot kellett volna várni a vizsgálatig.Azt nem tudom,hogy az mennyibe került volna.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
Az első alkalom 4000,és utána is 4000/alkalmanként,még szerencse,hogy csak heti 1 alkalom
A lányomnak nagyon tetszett,végig vigyorgott és magyarázott
2010. jún. 25. 14:42
7/7 anonim válasza:
baranyai ágnes 4 ezer forintot kér a kezelésekért, és nagyon jó, tapasztalt gyógytornász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!