Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gondolta már úgy valaki, hogy...

Gondolta már úgy valaki, hogy nem kell több gyerek?

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem azért mert nem szeretem a kislányomat, mert imádom, és nagyon sokat vártam rá mig megszületett. De most úgy érzem, hogy teljesen kitölti az életemet, és nem szeretnék második babát. Meg hogy őszinte legyek ebben az 1 évben mióta meg van a babánk nem sok segítségem van. A szülők vídéken, a párom meg vagy dolgozik, vagy itthon van és alszik, vagy tv-zik. Néha úgy érzem, hogy csak magamnak szültem, ezért is gondolom,hogy még 1 babával nem bírnék el.
2009. márc. 23. 10:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi már akkor tudtuk, hogy csak egy gyerekünk lesz amikor még csak tervben volt. Senkink nincsen. Nem csak a kezdetekre kell ilynekor gondolni, hanem a nyári szünetek megoldására is vagy ha beteg lesz a gyerek. Még egy gyereknek is nehéz tábort és egyéb dolgokat finanszírozni nem hogy kettőnek. Tehát mi ebből indultunk ki. És az már csak hab a tortán, hogy a terhesség olyan betegségeket hozott ki rajtam amik miatt már soha többet nem is szülhetek. A mai világban szerintem egy gyermeket sem könnyű nevelni azon a színvonalon amit az embert eltervez. Ez miatt ne legyel lelkifurdid. És persze bármikor megváltozhatnak az érzéseid ezzel kapcsolatban.
2009. márc. 23. 12:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi lányok nagyon aranyosak vagytok, és hogy elolvastam amit irtatok, kicsit megkönnyebbültem! Még egyszer köszi szépen, és nagyon jó babázást mindenkinek!
2009. márc. 23. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!