Linkelnétek, milyen biciklis gyerekülést érdemes venni?
Mi ilyet vettünk neki 1 évesen.És vettem még egy kis bukósisakot is hozzá.Nagyon jó érdemes ennyit kiadni érte és 22 kg-ig használható.Annyit változtatnák rajta,hogy adaptereset vennék és nem csomagtartósat mert nem annyira rázkódik.
Ilyenünk van ngyon szeretjük mi már 2 éve használjuk napi szinten előttünk a tesóméknál volt 4 évig és még a születendő babynket is kifogja birni semmi baja nincsen:)
Mi ilyet vettünk, lányom imádja, most 15 hónapos. Ha kint hagyom a kertben a biciklit, akkor mindig bele akar ülni. A szomszédunknak is ilyen van, a 3 éves kislány még simán elfér benne.
Én olcsóbban vettem, akkor volt rá 4 ezer Ft akció.
nekünk ilyen van, hátul még egy kis lehajtható fiókocska is van (iratoknak, szatyornak, stb.)
Mi nagyon szeretjük. Netről vettem használtan 5500-ért tavaly. Azért választottam ezt a sokféle közül, mert ez nem gyenge műanyagból van (látszik a képeken is hogy jó vastag) és adapterrel rögzíthető, nem kell csomagtartó, ráadásul jó magas a háttámlája, így biztos nem lóg ki a gyerek feje. (A legtöbbe már 3-4 éves gyereknél kilóg)
1. vagyok megint. ha elfogadsz egy tanácsot: csak olyan kerékpárülést vegyél, ami adapteres! Sajnos ezt nekem anno senki sem mondta, így beleestem abba a hibába, hogy sima, csomagtartóra szerelhető ülést vettünk... Bírta is egy ideig gond nélkül, majd mikor egyszer a lányom apával biciklizett, a "körmöcskék" elengedték a csomagtartót és az ülés, benne a lányunkkal az úttestre zuhant!!! Mögöttük autó jött, a kicsi néhány centire a padka mellett landolt! Még jó, hogy bukósisak volt rajta! Először azt hittem, rosszul tettük fel az ülést. De nem, valami kilazult benne és többé már nem lehetett biztonságosan felszerelni. A kislányunk nagyon megütötte magát, emellé nagyon meg is ijedt. Az utánuk jövő autós lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem ment át rajta!!!! Még visszagondolni is szörnyű! Ezek után a gyerek rettegett a biciklizéstől, pedig addig imádta! Hónapok teltek el, míg végre egyáltalán a belinkelt ülésbe bele lehetett ültetni a boltban... Ő választotta, bár több, ilyen márkájú közül. Ezzel napi szinten utazik, ő kéri, ne autóval, biciklivel menjünk...
Ha többe is kerül az adapteres, de e gyerek biztonsága mindennél fontosabb!
Ezt néztem ki.Mit szóltok?Szerintetek ebbe 9 hónapost bele lehet tenni?Mert nem ír semit róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!