Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? 9,5 hós a...

Mit csináljak? 9,5 hós a kislányom. Kettő foga bújt ki alul. Már napok óta a felső fogínye legalább 8-10 fognál nagyon be van dagadva.

Figyelt kérdés
Nagyon nyűgős és hisztis is. Éjjel nem alszik csak hisztizik. Este 9-kor alszik, de fél óra múlva fennt van és csak olyan 3-4 óra körül alszik vissza. Van valami jó ötletetek, hogy ne szenvedjen ennyit szegény!
2009. márc. 23. 08:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki a Viburcol kúpot. Az én fiam aludt tőle mint a tej. Homeopátiás, fürcsi után kapott egyet, megettem és úgy aludt, mint fogzás előtt. Nem is kell minden nap adni, csak ha úgy látod, hogy nyűgösebb. A biztonság kedvéért én vettem Dentonix N gélt, ha nagyon nagy gáz lenne. Ezt helyileg kell használni, de lidocaint tartalmaz, ezért jobb vele óvatosan bánni.
2009. márc. 23. 08:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Ajánlom neked az Osanit elnevezésű szintén homeopátiás szert.

Sajnos nálunk nem lehet kapni, mi osztrákoknál vettük. De megéri! Áldom nevét, mint ahogyan sok más anyuka is.

A gyógyszerfutártól egyébként azt hiszem lehet rendelni igaz kicsit drágábban.

2009. márc. 23. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!