Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisgyerek és szoptatás mellett...

Kisgyerek és szoptatás mellett marad energiátok az esti összebújásra?

Figyelt kérdés
Mi a titok ,hogy csináljátok,én inkább kihagynám ha lehetne,de akkor így hova jutunk?
2011. jún. 16. 22:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
3 hónapos a lányom, nem szoptatom,átalussza az éjszakát és még sincs semmi energiám.Sajnos, mi nagyon későn fekszünk, addigra már nagyon fáradtak vagyunk , én főleg.Az igazság az, hogy kedvem sincs hozzá, inkább csak cirógatásra vágyom.Nem érzem úgy, hogy a kapcsolatunk rovására menne, de reménykedem, hogy hamarosan megjön majd a kedvem!
2011. jún. 16. 23:43
 12/23 anonim ***** válasza:

Sajnos kevésszer kívánom a szexet, pedig lenne rá igény. Próbálom kompromisszumosan... én inkább tényleg csak összebújnék, de az általában félre lesz értelmezve :)

10 hónapja szoptatok még napi 5-6x, baba és házimunka, fôzés mellett napi 6-7 órát dolgozom (4 hós kora óta, itthonról, sokszor éjszaka vagy hajnalban). Így marad a hétvége, de az sem egyszerû, mert a férjem sokszor ügyeletes a kisfiam meg kiszámíthatatlanul alszik, sokszor már csak séta közben... Összesítve: ha heti 2-t remélünk, abból kétheti 1 szokott rendesen összejönni.

Remélem a szoptatás után (amit egyébként meg szeretek és sajnálom, ha véget ér majd), cserébe visszakapom az idômet egy kicsit és hormonjaimat, és akkor belefér jobban szegény Apa is a sorba :(

2011. jún. 17. 06:16
 13/23 anonim ***** válasza:

4 hónapos, nekem a szexre MINDIG lenne energiám. Szülés után már 2 héttel kényeztettük egymást, 5 hét után szexeltünk, és heti 4-5 alkalommal. Szerencsére mindketten nagy étvágyúak vagyunk, így aztán nem volt nehéz összeegyeztetni. :)

Eleinte, amíg éjjel 2-szer kelt a baba, addig inkább nap közben volt időnk, amíg aludt. Most már este fél 8-8 körül alszik, így miénk az egész este. :)

Volt, amikor annyira fáradt voltam, hogy csak aludni szerettem volna, de olyankor a férjem szorosan mögém bújt, és amint megéreztem, hogy mennyire kíván, rögtön belementem a dologba. Sokkal nyugodtabban alszom utána, pihentetőbb a szex utáni alvás. :)

2011. jún. 17. 07:09
 14/23 anonim ***** válasza:
Kedvem mindig van hozzá,energiám már kevésbé,kevésbé vagyok én a kezdeményező de aztán belendülök :) Így a "minőségben" nincs változás,a gyerekek óta,de a "mennyiségben" határozottan visszaesés tapasztalható :)Néha jobban vágynék egy gyors menetre,hipp-hopp,de a párom "olyat" nem tud :D Ezt persze semmiképp nem panaszkodva írom,de értitek ugye.....
2011. jún. 17. 08:19
 15/23 anonim ***** válasza:
Ja egy majdnem 3 éves és egy 7 hónapos kisfiúk anyukája vagyok
2011. jún. 17. 08:20
 16/23 A kérdező kommentje:
Ha leírom mennyi idős ,akkor porzani fog.Bevállaljátok?
2011. jún. 17. 09:41
 17/23 anonim ***** válasza:
Be :)
2011. jún. 17. 09:57
 18/23 A kérdező kommentje:
3
2011. jún. 17. 10:03
 19/23 anonim ***** válasza:
Egy embernek,egész élete során változó a libidója,(mint a hullám)ha még szoptatsz akkor lehet hogy azért,ha majd vége ,más hormonok lépnek előtérbe megint.Mivel a három év már érzékenyen hathat a férjedre is,próbáld meg feldobni valami új ,érdekes ötlettel,hogy ne "kötelezőlegyünktúlrajta" bújások legyenek,esetleg jobban megjön a kedved is!:) Itt a nyár,nap,fagyi,csillagos hűs éjszakák,legyél kreatív!Egy-egy jól sikerült este téged is "újratölt"majd,hidd el!
2011. jún. 17. 10:21
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem szoktam ilyen válaszokat adni, de most tényleg kikívánkozik.

Figyelj, szerintem egy 3 évesnek már nem létszükséglet a szoptatás. Akinek ez jó, persze tegye, de ha már a házasságodat sodorja veszélybe, akkor el lehetne gondolkozni a kíméletes elválasztáson. Egy ekkora gyereknek már sokkal inkább szüksége van egy jól működő, harmonikus házasságban élő szülőpárra, mint a cicire.

Igaz, hogy a férjeknek is türelmesnek kell lenniük néhány hónapig, de 3 év rettenetesen sok idő. Nagyon könnyen rámehet a házasság.

Hogy mindezt hogyan lehet kivitelezni, nem tudom, Te ismered a gyerekedet, valószínű, nem egyik napról a másikra. De egy (lassan) óvodást, hidd el, sokkal jobban megvisel, ha apa nélkül kell felnőnie, mint az, ha elveszik tőle a cicit.

2011. jún. 17. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!