Kisgyerek és szoptatás mellett marad energiátok az esti összebújásra?
Őszinte leszek: nem nagyon van energiám. Sőt, kedvem sem, én ezt tartom a nagyobb bajnak. Az orvos szerint a szoptatás miatt érzem azt, hogy nem érdekel a szex. Igyekszem azért megfelelni, "evés közben jön meg az étvágy" alapon, de a férjem is nagyon megértő, így nekem nagy szerencsém van.
Első baba, 40 évesen, szóval amúgy sem könnyű.... De nagyon - nagyon boldog vagyok, életem legszebb időszaka ez így is. :))
hú, hát mi pici volt, még volt energiam :D
most, hogy 1,5 éves, hulla vagyok!!! azért heti 1x-2x összehozzuk de nehezen veszem rá magam ;)
Nekem kb szülés után egy évvel jött vissza a "kedvem" a dologhoz, addig ha csináltuk is ugy éreztem, hogy na legyen már vége. A férjem megértette. Tudta. Nem voltam nedves meg orgazmusom se volt. Már a tudata a szexnek is olyan volt, hogy na ne mááááár. Aztán szépen visszaállt.
Nem ebbe fog tönkremenni a kapcsolat, hidd el, vagy ha igen akkor az baj.
Mennyi idős a babád?
Nekem fél évig, amíg sokat szopizott, nyűg volt minden együttlét. Biztos vagyok benne, hogy ez biológia, hormonális okai vannak. Aztán ahogy ritkultak a szopizások, úgy lett egyre jobb, sőt, most már sokkal jobb, mint előtte valaha.
1 éves koráig szoptattam éjjel is, volt, hogy 4-5 alkalommal is felébredt, de nagyon tapintatos volt, egyetlen alkalommal sem kellett miatta félbeszakítanunk a szeretkezést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!