Mikor az orrszívó-porszívót használom a babám el kezd köhögni mit csinálok roszul?
Figyelt kérdés
és menyire kell bele helyezni a kis orrába?az a helyzet én roszul csináltam mertén csak meleg vizzel öblitetem ki ..lehet nagy baj belöle?és 9 fokozat van a pórszívon hanyason szivjam a kis orrát?én eddig a 7 en csináltam ...2009. márc. 22. 21:31
1/5 anonim válasza:
A fokozatot nem tudom megmondani, mert nekünk olyan orrszivónk van, aminek saját motorja van és nem lehet állitani. Azt viszont tudom, hogy nem kell mélyre nyomni az orrszivót, csak addig, mig teljesen kitölti az orrlyukat, mert akkor tudja legjobban kiszivni. Kicsi babáknál nem, de nagyobbaknál a másik orrlyukat be kell fogni. Egyszerre csak pár másodpercig kell szivni, utánna szünet. Ha kell folytathatod. Azért köhög, mert a levegő vagy a váladék ingerli a garatot. Az én babám tüsszögni is szokott.
2/5 anonim válasza:
Nálunk 7 fokozat van a porszívón,én mindig a leggyengébben csinálom.
3/5 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT ...
2009. márc. 23. 05:57
4/5 anonim válasza:
A legkisebb fokozat is bőven elég és így a hangja sem olyan nagy. Amikor szívatod az orrát, legyen csukva a baba szája, úgy szívja ki legjobban és nem is kell annyira köhögnie, de tényleg attól köhög, hogy a váladék irritálja.
5/5 anonim válasza:
Én azt javaslom, próbáld ki Magadon is, mert akkor érzed, mit is érez a Baba, illetve akkor ki tudod tapasztalni, hogyan kell pontosan használni, milyen fokozat, stb. Én így tettem. Furcsa érzés... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!