Milyen sajtot lehet adni 8 hónapos babának? És milyen túrót?
Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 17:12
2/9 anonim válasza:
Én is trapista sajtot adtam a manómnak és a mai napig imádja.Túróból pedig a soványat adtam (kevesebb zsírtartalom miatt).
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi!És reszelve?Nincs még foga,hogy tudja megenni?
2009. márc. 22. 17:24
4/9 anonim válasza:
A sajtot reszeld le és keverd bele a meleg főzelékbe (nekem így mondta a védőnő).
5/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy sajttal tojással tejjel és tejtermékkel az allergiás reakciók miatt várjak a Baba egy éves koráig utána adható.
7/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy 10 hónapos kortól adható neki túró, joghurt. Tej csak 1 éves kortól. Mondjuk nem értem mi a különbség. Én szoktam adni neki egy darab sajtot, hogy rágcsálja. Szereti, de nem nagyon megy a rágás, nagyjából mind az ölében köt ki. 10 hónapos.
8/9 anonim válasza:
AZ én fiam 7hós és mivel már nem eszi a tápszert semelyiket sehogy adok neki tejet.Persze azt se szereti.A dokim mondta,hogy adjam neki azt egy darabig utána hátha elveszi a tápot is.Nem így lett.Éjjel nehezen elvesz egy keveset amin elalszik.6hónapoan már mondta,hogy főzzek belőle pudingot, adjak neki actíviát tojássárgával(főtt).Minden doki mást mond.Mivel én tejallergiás vagyok(tisztán nem ihatom)a kicsinek kutya baja.Amíg nem kísérletezel mindig egy kicsit sose tudod mit nem szeret és mire allergiás.Az actíviás krémtúrót imádja.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszke!
2009. márc. 24. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!