Mennyi tápszert eszik 1 éves körüli babátok? Belefér hogy az én 10.5 kg-os lányom napi 7-9 dl is megiszik? Milyen más tápláló étellel kínálnátok?
Az én 1 éves kisfiam már egyáltalán nem eszik tápszert, tejet iszik reggel és este is. Szerintem sokkal táplálóbb és jobban is alszik azóta. De hozzáteszem ő már 3 hónapos kora óta nem eszik éjjel.
Miket szokott enni?
16 honapos lanyom napi 6-9 deci tapszert iszik meg.
Sokszor hiaba kinalom rendes etellel, nem kell Neki csak a tapszer.
##mai ebedpl edesburgonya pure sajtos sirkemellel.
nagyon szereti, de az alvashoz kell neki a tapszer.
szia!
Nem tudom Mo. van-e szója alapú instant por?
Itt már újszülött kortól adják, főleg tejérzékeny babáknak, ugyanúgy kell megcsinálni mint a tápit és ugyanúgy sok vitaminnal van dúsítva na meg a szójából kinyert fehérje.
Az én lányom 1 éves kora óta tejet iszik este és reggel is. Ő már 6 hetes kora óta végig alusza az éjszakát, napközben vizet vagy teát iszik. Nem túl jó evő, ma pl. ebéd nélkül alszik 11:30 óta!
Szerintem próbálj neki tejbegrízt adni neki, az laktat rendesen.
Köszi a gyors válaszokat,jó tudni hogy van más gyerek is aki ennyit iszik, a nagyobbik lányom nekem sem érdeklődött a táp iránt ilyen korban.
2 hét múlva lesz 1 éves, gondoltam kb addig várok a tejjel,(nekem hasmenésem van tőle, remélem ő nem lesz érzékeny) de megpróbálom a tejbegrízt, tejberízst, jó lenne ha le tudnám cserélni a tápszer egy részét is tejre, mert 5 nap alatt elfogy egy dobozzal. A szója alapú tápszert is adtam egy darabig, azt is szívesen itta.
Azért csipeget nappal, mert éjszaka eszik.
Az én kisfiam reggel 2,5dl tápot/tejet eszik, délben valami "felnőtt" kaja (amit mi, vagy főzelék hússal)alvás után gyümölcsöt (mondjuk egy banánt) vacsira egy kisebb szelet kenyér felvágottal, sajttal, este újabb 2,5 dl táp/tej.
Én sokallom azt a 9 dl tápot. Van kajaidőtök, hogy eteted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!