Falra szerelhető, lehajtható pelenkázót hol tudnék venni?
Figyelt kérdés
Ikea honlapján van, de igazából nincs raktáron nekik. És ahogy olvasgattam, már elég régóta nincsen. Valami ötlet, hol tudnék szerezni? Nagyon pici a babaszoba...2011. jún. 15. 10:19
2/6 anonim válasza:
lehet csináltatni kellene egy asztalossal.
3/6 anonim válasza:
A falra szerelhető lehajtható/felhajtható asztal nem jó? Arra meg rá lehet tenni a pelenkázó betétet. Én olyat tennék fel, mert van egy, csak sajnos egyelőre 1 szobában nyomorgunk és nincs egy szabad falfelületem :S
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a linkeket! Igazából csak falra szerelhető jöhet szóba, mert az állványost nincs helyem hova rakni összecsukva, ahol könnyen elérhető.
Az asztal meg jó ötlet, csak az a baj, hogy nem jók a méretek. Kiságy fölé szeretném, és ha pont fordítva lenne a méretezés, jó is lenne. Szóval hogy mélység 80 cm, szélesség 50 cm.
Egyébként remélem megoldódik a gondom, júliusban megyünk nyaralni Prágába, megnéztem a cseh ikea kínálatot, Brno-ban kapható ez a fajta. Útba ejtjük, remélem kapunk...
köszi a válaszokat
2011. jún. 15. 17:27
6/6 anonim válasza:
Ohh erre nem is gondoltam, hogy kiságy fölé! Nagyon jó ötlet! Remélem találsz kint ilyen pelenkázót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!