Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hónapos babám néha ugy...

1 hónapos babám néha ugy csinál mintha meg akarna fuladni ez normális?

Figyelt kérdés
néha megijeszt, micsináljak?
2009. márc. 22. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Pontosan mit csinál?
2009. márc. 22. 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Kevés az infórmácíó! A védőnő mit mond erre?

Orvosnak, vagy védőnőnek azzonal szólj, bármenyire is cikinek tünhet a leg alapvetőbb kérdés, mindig inkább kérdez mint baj legyen!

2009. márc. 22. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
az én lányom is rulladozott sokszor fel kellett kapni és megrázni mert megfulladt volna.kiderült hogy le volt tapadva a nyelve és 4 hósan felvágták neki azóta megszűnt a probléma.
2009. márc. 22. 12:49
 4/9 A kérdező kommentje:
az a baj hogy a védőnő erre azt mondta nincs semmi baja én ezt nem akarom elhinni mert szerintem ez nem lehet normális dolog mindenre azt mondja nem kell megilyedni én ugy érzem félvárol veszi ,de a gyerek orvos is azt mondta, mit tudnék tenni hol tudnám meg nézetni a picimet ,zörög a kis tüdeje is és ezeknek ez is normális
2009. márc. 22. 21:16
 5/9 A kérdező kommentje:
hogy micsinál? nyujtogatja a nyelvét és párpercre rá meg jön rá egy fuladás és abba marad neki és köhög is és trüszög ez napi szinten megy nálunk ja meg hörög...
2009. márc. 22. 21:18
 6/9 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy levolt tapadva a nyelve?a picinek. én nem látok semmi ilyesmit a kis nyelvén .
2009. márc. 22. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első vagyok.

Igaz nem tőlem kérdezted, de az én kisfiamnak is le volt nőve a nyelve. (A nyelv lenő, nem pedig letapad...)

Neki 10 hósan vágták fel, de ennek szerintem nem sok köze van a "fulladáshoz".

Ha nyújtogatja a nyelvét, elvileg nem lehet lenőve. Ha rendesen tud szopizni, az is arra utalhat hogy nincs lenőve.

DE az én véleményem:

Jobb lenne ha gyerekorvost váltanátok, mert ha zörög a tüdeje, az nem jó! Kisfiamnak amikor zörgött, akkor beteg is volt, trüsszögött, köhögött, és a dokinéni írt fel gyógyszert. Ez nem szórakozás!!!

2009. márc. 23. 12:35
 8/9 anonim ***** válasza:
bocsánat rosszul fogalmaztam nem volt letapadva hanem a nyelvfék volt lenőve.Nekem tudott szopizni azért is nem küldött előbb el a gyerekorvos.A nyelvét viszont az ajkától tovább nem tudta kinyujtani, és olyankor mikor vissza jött neki a tejcsi nem tudta korrigálni és azért nyeldesett nagyokat meg tüsszögött meg fulladozott.Miután felvágták neki megszűntek a fulladások, akkor csak attól lehetett szekénynek.A nyelv alatti kis hártyát nevezik nyelvféknek.
2009. márc. 23. 14:18
 9/9 A kérdező kommentje:
én is igy gondolom holnap kihivom a dokit és erélyesebb leszek mert szerintem se normális igen a picim nyujtogatja a nyelvét és szopizik rendesen meg mikor sir fenn van a kis szájpadlásán és én ugy látom minden oké..köszönöm hogy válaszoltatok igy okosabb lettem..
2009. márc. 24. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!