A bébiőr házon kívül is jelez? Vagyis, ha kinn vagyok az udvaron a naggyal, a pici meg benn alszik akkor jelez ha felébred, sír?
Figyelt kérdés
most várjuk a kistesót és gondolkodom, hogy ha ő benn alszik,akkor míg a naggyal kinn vagyok hogy hallom meg, ha felébred.gondolom erre jó a bébiőr.de semmi komolyabb készülék nem kell, légzésfigyelőnk már van.2011. jún. 14. 13:21
1/7 anonim válasza:
attól függ. miénknek 100m a hatótávolsága, kicsi a kertünk, pont a gyerekszoba előtt van, így tökéletes
2/7 anonim válasza:
Nekünk fisher price van, annak 50m a hatótávolsága, úgyhogy kint is működik. Csak nézd meg a papírján, hogy mennyi a hatótávolsága, és akkor tudod, hogy működik-e kint vagy sem.
3/7 anonim válasza:
na igen kérdés milyen a hatótáv
ha nagy akkor simán ha kicsi akkor lehet h nem
nekem angel care volt az kint a kertben is jelzett nekem :-)
4/7 A kérdező kommentje:
szóval a hatótávolság a lényeg?mindegy hány fal van közötte?
2011. jún. 14. 13:26
5/7 anonim válasza:
rádiófrekvencián működik, átmegy a falon ;)
6/7 anonim válasza:
Nekünk gagyi noname van, 5000 Ft volt 4 éve. Kb. 50 m ennek is a hatótávolsága és simán működik a kertben is, sőt még a szomszédokat is halljuk sokszor :)))
7/7 anonim válasza:
Szerintem probald ki, de nekunk mukodott. A tetoterben aludt a pici, mi meg lent voltunk az udvaron, es hallottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!