Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem eszik? Mit csináljak...

Miért nem eszik? Mit csináljak? Hasonló helyzetben leő anyukák? A melegtől lehet?

Figyelt kérdés
20 hónapos a kislányom,nem eszi a gyümölcsöket,zöldségeket,már a főzelékeket sem! Gyümölcslét sem issza! Csak a pörkölt,meg rántott hús,bolognai szinte semmi más nem kell neki! 12 kg,jó húsban van! Aggódom!
2011. jún. 14. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell. Ha eszik, egye, amit akar. Az én kislányom 4 évesen kezdett el húst enni. 3,5 éves koráig csak banánt evett, most hirtelen egyre több gyümölcsöt eszik. Rá kell hagyni. Ez van. Majd lesz ez másként is.
2011. jún. 14. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:

enyém 18 hónapos, zöldség-gyümi semmi (max, ha észrevétlenül becsempészem valamibe, de már egyre gyakrabban kiszúrja a piszok), csak péksüti, tészta, tejes dolgok, de ebből is annyit, mint egy újszülött lepke. amúgy semmi baja, erős vasgyúró csajszi, de hogy miből van energiája, azt nem tudom. mondjuk ő legalább a vitaminos gyümileveket elfogadja, de csak pohárból.

szerintem nagyon nem tudsz mit csinálni, vagy beletömöd tölcsérrel (nagyon rossz ötlet :)), vagy megvárod, amíg kinövi:)

2011. jún. 14. 13:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! megnyugtattál!
2011. jún. 14. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia

Hát kedves második ez az újszülott lepke,nagyon tetszett.

18 hónapos kisfiam van,mintha róla irtál volna.Nem akar enni mostanában,csak azt ami a fogára való.

Tésztát enne tésztával,leves,és a krémtúró.

Ő a husit nem igazán szereti.

Amivel az orületbe kerget,az a reggeli és a vacsora,nagyon nem megy.Sajnos a kenyérféléket nem eszi.

Tejpépről most szokott le.

Okosat én sem tudok irni,majd eszik,éhenhalni nem fog.

Szerencsére inni nagyon szeret.

Egyébként ő is kicsivel tobb,mint 12 kg,tehát nem vékony.

2011. jún. 14. 15:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek!
2011. jún. 14. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor nektek még szerencsétek van, mert az én lányom 15 hónaposan 9kg, és a héten kell mennünk a vérvételre, mert a doki szerint lehet, hogy vashiányos. Ő mindent és semmit nem eszik. Ezt úgy kell érteni, hogy egyik nap a főzeléket, másnap a gyümölcsöt, aztán a húst bojkottálja, vagy épp a tejitalt nem issza..... :( a mennyiségek terén őt egy madárhoz hasonlíthatnám.

Egyébként a védőnő nekem azt mondta, hogy ne idegeskedjek ezen, ne erőltessem, egye amit akar, de ne kínáljam egészségtelen dolgokkal, csak hogy hízzon (chips, ropi, üdítő stb.), mondjuk eszembe sem jutott.

2011. jún. 15. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!