Anyukák, hány hónapos volt a babád, amikor elkezdtél neki Túró Rudit adni, csokival vagy csoki nélkül?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 12:19
2/14 anonim válasza:
olyan 1.5 éves volt kb mikor először kaptak
4/14 anonim válasza:
7 hónapos volt az első falatnál, most 14 hónapos de még mindig nem adom neki oda csokival soha! Haszna úgy sincs a csokinak csak csinálja a savtermelést...
5/14 anonim válasza:
Én egy éves kor után fogok neki adni. Most 10 hónapos. És csokival együtt adom majd neki:D
6/14 anonim válasza:
az étcsoki szorulást okoz, csak ezért szedem le.
-első-
7/14 anonim válasza:
21 hónapos,nem eszi meg a túró rudit csokival sem és anélkül sem.nem édesszájú,mivel nem adunk neki.ha rokon ad,azt sem eszi meg szerencsére
8/14 anonim válasza:
11 hónaposan kapott csoki nélkül, és kb. 13-14 hónaposan csokival.
9/14 anonim válasza:
azt én se értem miért ad valaki a babájának túrórudit csoki nélkül, el kell olvasni az összetevőit, pont a csoki része a kevésbé káros, túrót nem igen látott és teletömték ízfokozókkal, tartósítószerekkel :S
enyém 1 évesen kapott először, de csak alkalmanként kap, havonta 1x-2x
1,5 éves
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, az én lányom 13 hónapos és kb. 1 hete adom neki csokival, de havonta 2-3 alkalommal kap csak.A múlt héten egy ismerősöm rám csodálkozott, hogy én már adok neki, mert ő majd csak 2,5 éves kora körül gondolta. Kíváncsi voltam, ti hogy álltok a dologhoz. Még egy kérdés: Krémtúrót és Kinder tejszeletet szoktatok adni (én még azt nem mertem adni)
2011. jún. 14. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!