Meddig kell vagy szoktok adni tejet reggel és este a babáknak? 17 honapos
2 éves, és több tejet iszik, mint vizet:)
Napi 1 liter is elfogy nálunk.
Amíg kéri.
A húsz éves lányom még mindig egy bögre tejjel kezdi a napot, a fiatalabbik valamikor kiskamasz korában leszokott. A hatéves fiúnak is hozzá tartozik a napjához az esti és reggeli tej.
2 éves kisfiam soha nem itta meg a tejet,csak vizet hajlandó inni,aminek örülök is meg nem is....
ő joghurtot,sajtot,túrót,tejbedarát kap.
10 hónapos kora óta nem issza meg reggel a tejet.
Este másfél dl körül csúszik le. A joghurtot már nem eszi, a tejpépeket sosem szerette, és az általam főzött tejbegrízt sem eszi meg. :-(
Nálunk ennyire rossz a helyzet.
Én 28 éves vagyok, és még mindig kakaót iszok reggel. Kb. 15 éves koromig este is ittam.
A legidősebb fiam 4 éves, ő is iszik kakaót reggel/este.
27 éves vagyok. A mai napig 2dl tejjel indítok. Egyszerűen érzem, hogy szükségem van tejre.
10 hónapos a babám, szerencsém van, hogy megissza a tápszert, reggel-este 210ml, de ha éjjel megébred, akkor akkor is iszik, és valamikor napközben is követeli, adnám neki a vizet, de ő egyre a tejes poharát mutatja, hogy neki tej kell:D Addig nem nyugszik, amíg meg nem kapja.
Én is rosszul vagyok, ha kifogy a tejem, és elfelejtek venni másnapra...kész ideg vagyok olyankor, és rögtön megyek a boltba:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!